Talvinen tobleronekakku





Suklaamoussetäyte:
1,5dl vispikermaa
n. 1,5dl kreikkalaista Eridanous-jogurttia tai tuorejuustoa
100g toblerone suklaata (maitosuklaa)

Päällys:
Marsipaani- ja sokerimassakoristeita

Viime leipomissessiosta jäi aineksia sen verran yli, että päätin tehdä itsellenikin kakun. Tein tuommoisen pienen kakun ja leikkasin sen kahteen osaan. Vaahtokarkkimassan oli tarkoitus tulla ristiäiskakkuun, mutta siitä tuli hieman liian jämäkkää eikä olisi näyttänyt kauniilta. Taikina oli todella hankala kaulita, mutta tämmöiseen kotikakkuun se passasi.

Kuvan kruunukin on ihan kokeilu eikä sen pitänyt päätyä kakkuun. Se on tehty sokerikuorrutteella, mutta vieraille tarjottavaan kakkuun tekisin sen pikeeristä. Hyvänmakuinen kakku oli. Toblerone on makea suklaa ja passaa kaukun väliin hyvin mikäli pitää suklaasta/makeasta. Kannattaa kokeilla myös tummaa tobleronea (musta paketti).

Kommentit

  1. Täyte kuulostaa hurjan herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunis! Jotenkin tykkään kaikesta valkoisesta, niin tämä olisi just sellanen, mitä minä haluaisin , tykkään!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Tunnen Päivin blogini kautta. Päivi voitti blogiarpajaisissa joskus printtikirjan ja jos en ihan väärin muista Päivillä taitaa olla mökki täällä Kainuussa, muistaakseni Sotkamossa/Vuokatissa ja kävi syksyllä aika monta kertaa täällä suunnalla. Koskaan ei olla nähty, mutta oppinut kyllä tuntemaan! =D

    Pikkasen Maailma on pieni paikka! =D

    VastaaPoista
  4. Voi miten kaunis! =)
    Kiitos kommentistasi, linkitän itsekkin tämän mielelläni omalle listalleni heti kun saan tuon järkyttävän määrän roskapostia poistettua. ;D

    Hanna keittiöstä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3