Ystäväni on ollut vaihdossa Suomessa vuoden ja lähtee nyt takaisin Italiaan. Tein kakun hänelle ennen lähtöä. Resepti on tuttu suklaakakun resepti. Ulkomaalaiset pitävät yleensä tästä reseptistä.
Tein kakun yhteen 30cm vuokaan. Kakun voi myös tehdä kahteen 20cm vuokaan. Kakku on täytetty ja päällystetty suklaakreemillä. Voi kakun täyttää esim. hillolla tai mousseillakin, mutta mielestäni näin on parempi. Ei kaipaa paljoa täytteitä. Ja todella nopea tehdä! Kakku on päällystetty marsipaanilla, koska ystäväni pitää siitä kovasti. Sininen väri on "taivaansininen" ja vihreä kaupan nestemäistä elintarvikeväriä. Mantereet on sekoitettu hieman marmorimaiseksi.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3