sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Cookie monster cup cakesNämä muffinssit tulivat Kimi-pojan 2v syntymäpäiville. Muffinssit on tehty tazzakaakaomuffinssien reseptillä. Päällä on sokerikreemiä, jonka värjäsin sinisellä pastavärillä. Tein isomman satsin tätä varten. Lisäksi tarvitaan 50g kookoshiutaleita ja sinistä tomuväriä.
 Tässä vähän tarkempia ohjeistuksia. Tasoitin muffinssien pintaa hieman terävällä veitsellä. Sokerikreemi pursotetaan pursotinpussin läpi ilman tyllaa. Pursotetaan keskelle pari senttimetriä korkea kreemivuori.
 

Muffinssi kastetaan sinisiin kookoshiutaleisiin. Sen jälkeen taputellaan päällys tasaiseksi kämmenellä. Silminä on valko- ja maitosuklaata. Jos suklaan kanssa taistelu ei kiinnosta, voi silmät tehdä myös sokerimassasta. Tein osan silmistä suklaasta ja osan karkkimassasta. Keksi on tavallinen, pieni kaurakeksi. Alunperin keksimonsteri taitaa syödä suklaahippukeksejä.
 

Hyvää syntymäpäivää Kimille!

17 kommenttia:

 1. VAU!! mikä monsteriarmeija, ja Reinot aivan ihanat.

  VastaaPoista
 2. Hihih, älyttömän hauskoja muffareita! : D Tällaisiapa olisi tosi kiva joskus kokeilla, sujautan siis idean korvan taakse talteen...

  VastaaPoista
 3. Onpa hauskan näköisiä! Ja kiva kun kävit blogissani, linkitin myös sinut. :)

  VastaaPoista
 4. ahhhahahahahhaaaa nää on aivaan sairaan söpöjä, siis sai kyllä nauruhermot hersymään :) MAHTAVIA!!!!!!

  VastaaPoista
 5. muuten hyvä mut noik keksit kuuluis tunkee syvemmälle tai puolittaa ne ja noi silmät kuuluis laittaa sillee jännästi....

  VastaaPoista
 6. Minun versiossa keksit ja silmät kuuluu olla noin x)

  VastaaPoista
 7. Mm... Näyttää hyviltä, ja maistuu myös varmasti! ;p

  VastaaPoista
 8. tee seuraavaks kissa kakku :D

  VastaaPoista
 9. Hyvä idea, pistän korvan taakse! ;)

  VastaaPoista
 10. Ihania! Voitko kertoa vähän tarkemmin, miten noi silmät tehdään?

  VastaaPoista
 11. Sokerimassa silmät tein kaulimalla valkoisen massan levyksi ja otin siitä sitten pienellä ympyränmuotilla palasia. Mustasta massasta pyöritin pallon ja litistin sen mustuaiseksi ja liimasin kiinni. Suklaasilmät on tehty pursottamalla kiekkoja leivinpaperille. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3