Vuodenaikakakku




Tein tämän kakun pari viikkoa sitten, kun sukulaisia puski kylään oikein urakalla. Kakku on koristeltu neljällä eri tavalla. Tuota keväistä versiota olen jo kauan halunnut kokeilla, mutta sitten keksin, että voisihan tämän koristella monella muullakin tavalla.

 Tänäänkin tuli sukulaisia nähtyä taas oikein urkalla, mutta jälleen ikävissä merkeissä. Mieheni veli haudattiin tänään. Kakkua en niihin juhliin jaksanut tehdä, kun on ollut niin rankkaa viime aikoina.
 
Tämä kakku on tiikerikakku, jonka paistoin 20cm vuoassa. Aina ei tarvitse kakun olla täytetty sokerikakkupohja. Päällä kermavaahtoa ja karkkimassaa. Puun runko on suklaata.
 

Talvisessa versiossa koristeena kermavaahtoa, johon on lisätty vaniljakreemijauhetta, ja talvisia nonparelleja.
 

Syksy. Mömpylät yrittää olla marsipaaniomenoita...
 
Kesä ja kevät.
 

Kommentit

  1. Hieno kakkusarja !
    Ihailin tuota lumioksaista jo Leivontafoorumin tammikuun haasteessa.
    Kahvikakku koristeltuna on joskus tosiaan vielä parempi kuin täytekakku!

    VastaaPoista
  2. Kiitos =) Olen nykyisin tykästynyt taas kahvikakkuihin. Ja ne on aika helppo koristella. =) Voi kaivertaa ja pitää muotonsa hyvin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3