Mokkapalakääretorttu



Yhteishyvän ruokalehdessä oli kiva mokkapalatorttuohje, jota on näkynytkin jo muutamissa blogeissa. Tämä ohje oli kyllä todella hyvä! Kääretorttupohjan tein tosin vanhalla hyväksikatsomallani reseptillä. 

Täyte ja kuorrute:

3rkl vahvaa kahvia
2,5dl tomusokeria
25g voita sulatettuna
2tl vaniljasokeria
2rkl kaakaojauhetta
200g tuorejuustoa

Sekoita muut aineet paitsi tuorejuusto sekaisin tahnaksi. Lisää kahvia, jos seos on liian jämäkkää. Seosta on pystyttävä nostelemaan lusikalla helposti.
 
Pehmennä tuorejuustoa sähkövatkaimella ja lisää n.3/4dl seosta sekaan. Täytä kääretorttu tuorejuustoseoksella ja kääri rullalle. Älä anna pohjan jäähtyä liian kauan, ettei se murene rullattaessa. 15-30min riittää kyllä. Loppu seoksesta levitetään kääretortun päälle.
 

Kommentit

  1. heippa ja ihanaa kesäkuun alkua ;) TODELLA IHANIA LEIVONNAISIA SIULLA TÄÄLLÄ ;)varmasti tulen piipahtamaan jatkossakin ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3