lauantai 8. syyskuuta 2012

Masuasukki Bloggailuun tulee nyt pienen pieni tauko, kun tämä meidän uusi alivuokralainen aiheuttaa sen verran kauhean pahoinvoinnin vuokraemännälle, että iltaisin ei pysty muuta tekemään kuin makaamaan sohvalla. Aamuisin ja päivisin on sen verran parempi, että olen pystynyt töissä käymään kohtuu suosiolla. Viimeksi pahoinvointi kesti 3kk... Katotaan miten nyt käy. Tällä kertaa ei ole ainakaan tarvinnut oksentaa kolme kertaa tunnissa.. Noh, eiköhän tämä ohi mene. Onneksi armas mieheni kantaa iltaisin ruokaa tasatunnein. Mutta palataanpa asiaan tuossa syksymmällä! 


Edit: Tämä kuva on otettu 4.10.12

15 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Kaikkea hyvää teille molemmille! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea pikkuisesta vuokralaisesta! Ja hyviä vointeja!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanata! <3 Tämmöset uutiset on kyllä aina niin kivoja! <3 Millonkas sulla on LA?? Onnea ihan hirmusesti! :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut minunkin puolesta ja mukavaa odotusaikaa, kunhan pahoinvointi helpottaa :)

  VastaaPoista
 5. Hurjan paljon onnea sinne, ja toivon että kaikki menee niin hyvin kuin voi! Tulin itse juuri tätiksi eka kertaa niin tällaiset uutiset herkistää. Ja otan osaa pahoin voinnin vuoksi, itselläni joka kerta yrjö on ollu vakio vieras ympäri vuorokauden ekat 4 kk..

  VastaaPoista
 6. Onnea ja jaksamista niin tulevaan kuin nykyhetkeen, ja toivon turvallista ja mukavaa odotusaikaa. Ajattele positiivisesti pahoinvoinnistasi että minä oksensin ensimmäiseltä synnärille asti ja toiselta 8 kuukautta ympärivuorokauden ja melkein koko ajan, ainoat asiat mitkä pysyi sisällä oli appelsiinimehu sekä pääkallo irtokarkit :D :). Kolme kuukautta menee äkkiä ;)

  VastaaPoista
 7. Oi mikä Ihana Uutinen, onnea! <3 Koetahan jaksella siellä sohvan pohjalla! Onneksi sentään mies on tajunnut, miten tärkeää on, että ruokahuolto toimii moitteetta tällaisissa alivuokralaistilanteissa. :D

  VastaaPoista
 8. Kiitoksia ihanista onnentoivotuksista! =)) <3
  Ja hurjista pahoinvointikokemuksista! Itsellänikin on ystävä, joka oksensi vielä synnärillä.. Tämä on tosiaan ollu vielä aika pientä siihen verrattuna, vaikka useiden kuukausien pahoinvointi tuntuu välillä ihan maailmanlopulta. Mut hyvän asian puolesta mennään. ;) Laskettu aika on huhtikuussa. Kyllä tämä olo tästä vielä helpottuu! =)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea! Nuo kuvat osaavat olla aina yhtä liikuttavia :) Ja toivottavasti pahoinvointisi väistyy pian. Itselläni viidennessä odotuksessa yllätyksekseni pahoinvointi kesti tasan viikon ja loppui kuin seinään sen normaalin 2-3 kuukauden sijaan.

  VastaaPoista
 10. Paljon Onnea! Tälläisistä kuvista ja uutisista tulee itsellekin vauva-kuumetta vaikka mietitty ettei enää :D Koita jaksaa ja voimia, toivottavasti ei pitkään kestä tuo huono-olo. Ihanaa kun miehesi hoitelee :)

  VastaaPoista
 11. Oi vau! Onnittelut ja toivotaan että tuo pahoinvointikin pian jo vähenisi! :)

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea ja hyviä vointeja :)

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, Onnea! Hyvää vointia!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3