Hämähäkinseittikeksit



Tässä keksi-idea halloweenia varten. Resepti on helppo ja vanha tuttu.
Nämä lakritsidigestivet ovat meidän perheen suosikkeja.
 
15-20kpl Digestive keksejä
7 kick patukkaa
1dl kermaa
 
Kaada kerma kattilaan. Pilko kick patukat sekaan ja sulata ne kerman sekaan. Keitä seosta keskilämmöllä noin 5min, kunnes seos ei ole enää ihan valuvaa, vaan jämäköitynyt hieman. Levitä seos keksien päälle varovasti, mutta kohtuu nopeasti, sillä seos kovettuu nopeasti.
 

Koristelin keksit pikeerillä. Oikeanpuolimmaisin on koristeltu Dr.Oetkerin sokerikuorrutteella, mutta jälki ei ole yhtä nätti ja koristelu oli huomattavasti työläämpää.
 
Kannattaa myös vilkaista Halloween dead finger keksien ohje. 


Kommentit

  1. Ihania kekseja ja varmasti hyviä kun kick-patukat antaa hyvää makua =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. =) Kick patukat ovat kyllä käteviä leivonnassa. Pelkiltään ne eivät minusta kovin hyviä ole, mutta esim. tässä aivan loistavia! =D

    VastaaPoista
  3. No mutta kas, tämäpä sattui: kävin juuri pari päivää sitten ostamassa Kick-patukoita ja keksejä valmiiksi, ajatuksena tehdä juuri näitä samaisia herkkuja. :D Tosi hienoja nuo pikeeriseitit! Itselläni oli mielessä astetta helpompi koristelutapa, ei oikein ole meikäläisen hommaa tuo pursottelu... :)

    VastaaPoista
  4. Eipä nämä mitään ihmeempiä koristeluja kaipaa. ;) Ovat kivannäköisiä ilmankin. Ja meillä nämä hävisivät niin nopeaa, ettei paljon kerennyt edes ihailla. =D

    VastaaPoista
  5. Hauskoja! Pitäneeköhän sitä meilläkin tehdä, kun muillakin... =)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3