maanantai 3. joulukuuta 2012

Piparitaloja Nämä pienet piparimökit tulevat juustokakkujen koristeeksi. Piparitaikinan ohje löytyy täältä. Pursotukset ovat pikeeriä.
 

 Tämä mökki on tehty valmismuoteilla. Katolle on pursotettu löysää vihreää pikeeriä, jonka päälle on pursotettu valkoisella pikeerillä viivoja horisontaalisesti. Kuviointi on tehty cockatiltikulla.
 

Koristelun kanssa meinaa aina vähän iskeä inspiraatiopula.
 

Toisen mökin kaavat piirsin itse, koska halusin siitä kohtuu pienen. Katolle on liimattu M&M karkkeja ja päälle kaulittu karkkimassaa. Kuviointi on tehty marsipaanileikkurilla. Liimausapuna käytin pikeeriä. Jos tekisi isomman mökin, kannattaisi katolle laittaa amerikanpastilleja.
Talojen ikkunoissa on murskattuja tikkarinpalasia, jotka sirotellaan aukkoihin ennen osien paistamista. Karkit sulavat uunissa ja muuttuvat taas jäähdyttyään lasimaiseksi.
 

 Katolle suihkutin vielä vähän kimalletta.

4 kommenttia:

 1. Kivoja taloja täälläkin! Itse olen menossa ekoihin myyjäisiin jo 6.12... kiire tulee. Niinkuin joka vuosi. Pitäis aloittaa niin aikaisin osien tekeminen,mutta aina se jää. Kunpa sais töistä piparkkakulomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näihin aikaa vierähtää yllättävän paljon. Liukuhihnatyönä jos tekee, niin se tietty nopeuttaa. =)

   Poista
 2. Voi kun ovat kauniita! Itse koen tuon pikeerillä taiteilun hankalana. Joko se on liian löysää tai tylla on liian iso tai sit vaan käsi ei tottele, kun jälki leviää ties minne. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)) Pikeerillä koristelua saa tosiaan muutaman kerran harjoitella. ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3