lauantai 5. tammikuuta 2013

Kakkumonsteri blogi 2-vuotta!Kakkumonsteri täyttää tänään 2-vuotta!
Kiitos kaikille ihanille lukijoille! Huomasin tuossa yksi päivä, että blogini ylsi kakkublogien top100 listan 8.sijalle! Laskeskelin, että vuonna 2012 tuli tehtyä noin 64 kakkua. Lisäksi tuli tehtyä monia muita eri leivonnaisia. Leipomista hidasti tänä vuonna tuo syksyinen raskauspahoinvointi ja oksentelu, mikä aiheutti noin 3kk leipomistauon. Tässä pieni kuvakokoelma 2012 kakuista. Kaikkia kakkuja kuvista ei tosin löydy. Vuoden 2011 kakkuvuodesta voi lukea enemmän täältä.


Kiitoksia vielä kaikille ja hyvää uutta vuotta 2013! 

11 kommenttia:

 1. Onnea kaksivuotiaalle, hienosti olet kyllä pärjännyt. Ja mitä tekstistä voin päätellä niin raskauspahoinvointikin on selätetty? mahtavaa :). Onnea loppuajan odotukseen. :) sinulle tuleekin sitten muutoksia täynnä oleva vuosi 2013 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! =) On tuota pahoinvointia vielä silloin tällön, mut kyl sen kans jo pärjää.

   Poista
 2. Paljon onnea 2 -vuotis päivänä! Ja kiitos vielä siitä mun kakkutoiveesta, jonka toteutit :)

  VastaaPoista
 3. Onnea kaksivuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Toteutan kakkutoiveita tänäkin vuonna ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea kaksivuotiaasta blogista ja masuasukista! :)

  VastaaPoista
 6. WAu miten paljon kakkuja :) mulla ei ole mitään syytä kakuttomuuteni tai on sellainen, että meinaa kakut tulla perheellä korvista :D :D onneks on sentäs meidän perheessä viidet synttärit vuoden aikan :D

  Ja onnea kaksi vuotiaalle :)

  VastaaPoista
 7. Kaksi vuotta eikä suotta, roppakaupalla iloisia onnentoivotuksia blogitaaperolle! :) Olet kyllä ollut ahkera kakkuilija viime vuonnakin, 64 on ihan huikea määrä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3