keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suklaa-vadelmapavlova



 Tätä kakkua olen tehnyt ennenkin, mutta tällä kertaa tein siitä vain erimuotoisen. Resepti löytyy täältä. Kakku koostuu marenkipohjista, joiden on tarkoitus jäädä sisältä hieman pehmeähköksi. Täytteenä on sulaa suklaata, kermaa ja vadelmia.
 

 Viimeksi tein suorakulmion muotoisen kakun, mutta tällä kertaa pursotin marenkivaahdon ympyröiksi. Ympyrät mahtuvat yhdelle pellille. Kannattaa ensin pursottaa vaikka vähän liian pienet ympyrät ja lisätä taikinaa sitten ulkokehälle, jotta pohjista tulee samankokoiset. Tarkemmat kokoamisohjeet löytyy edelläolevasta linkistä.
 

 Tämä ei ole kuitenkaan mikään siistein leikata ja syödä, joten en ehkä suurissa sukujuhlissa tarjoaisi. Kotiin sunnuntaijälkiruoaksi sopiva.

1 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3