lauantai 6. huhtikuuta 2013

Suklaa-kermasarvet



Näitä katsoessa alkaa kyllä kuola valumaan..! Nämä ovat helppoja ja nopeita tehdä. Sopivat hyvin esim. brunchille. Käytin valmista voitaikinaa. Kannattaa myös vilkaista näiden suklaavoisarvien resepti.


Näitä sarvimuotteja saa tilattua esim. leivontatarvikeliikkeistä tai clas ohlsonilta.
Näillä on helppo tehdä myös suolaisia leivonnaisia. Taikina leikataan pieniksi siivuiksi ja kierretään palaset muottien ympärille niin että taikinapalaset koskettavat toisiaan. Näin sarviin ei jää reikiä. Tötteröitä ei tarvitse voidella. Taikina irtoaa niistä näppärästi.

Voitele sarvet kananmunalla. Taikinaa paistetaan pussin ohjeen mukaan muistaakseni 200 asteisessa uunissa 15-20min. Annetaan sarvien jäähtyä ja irroitetaan tötteröt.

Täytin sarvet kermavaahdolla ja pursotin päälle suklaata. Sisälle voi laittaa myös suklaata, suklaamoussea, nutellaa ym.

4 kommenttia:

  1. Tulis varmasti ihania myös, jos sekoittaisi kerman joukkoon esim appelsiinilla maustettua tuorejuustoa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti. =) Nämähän voi täyttää melkein millä vain. ;) Lisää hyviä ideoita otetaan vastaan!

      Poista
  2. Minä täytän nämä sarvet aina kinuskikissan lohitahnalla! Aivan taivaallisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tällä: http://www.kinuskikissa.fi/lohitahna-cocktail-paloille?hakusivu=true :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3