perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannuskakut



Tein juhannukseksi nämä kermakakut. Yksi kakku on halkaisijaltaan 20cm ja siitä riittää ainakin 15hlölle. Pohjina on Sponge cake. Täytteenä on tuoreita mansikoita, kermaa ja raparperia.
Raparperi kannattaa keittää sokerin kanssa, kunnes se pehmenee. Sen jälkeen voi raparperimössön valuttaa lävikössä. Neste kannattaa ottaa talteen ja käyttää se kakun kostutukseen.
Kermaa kannattaa varata ainakin 8dl.


Kakkujen päällä on valkoista sokerimassaa.
 

Kerma värjäsin pastaväreillä.


Hyvää juhannusta!

2 kommenttia:

  1. Kesäiset, juhannusmaiset!

    Terkuin nami-hiiri
    http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
  2. Juhannuskakku oli kaunis ja TOOOSI hyvää!!!
    Kirsti

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3