keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Dummy cake vol.4Lisää koristekakkuja vitriinin koristeluprojektiini. Tässä kakussa minua inspiroi mm. Kreikka, vaikka väreinä onkin turkoosi ja valkoinen. Sininen ja valkoinen olisivat ehkä enemmän kreikan värit, mutta turkoosi kuvastaa minusta hyvin turkoosin väristä merta Välimeren alueella. Ja se on yksi lempiväreistäni.

Pohjina on 25cm, 20cm ja 15cm styrox pohjat. Kakut on kuorrutettu valkoisella ja turkoosiksi värjätyllä sokerimassalla. Tarkemmin styrox-kakkujen kuorruttamisesta voi lukea täältä.


Pohjakerroksessa on sugar veilia, jonka tekemisestä löytyy videokin youtube kanavaltani. 


Laskosten ohje löytyy täältä. Lisäilin myös pieniä camee-koristeita kakkuun, koska niistä minulla tulee mieleen kreikkalaiset ruukut. Pylväät ovat muovia. Tuommoisia muovikoristeita tulee käytettyä kakkujen teossa niin harvoin, että niitä on kiva laittaa esille näin koristekakkujen muodossa.

Kukat voisivat olla ihan aidonvärisiä ja vihreitä lehtiäkin oli tarkoitus lisätä kakkuun, mutta halusin sitten vain nopeasti saada kakun edustuskuntoon. Voihan noita kukkia vielä lisäillä koritsekakkuun ajan kansa. Kukkien teko on vain kaikkein tylsintä kakkuja tehdessä..

Mikä teidän mielestä on kakkujen teossa hauskinta ja mikä tylsintä??


Kakun päälle tein sokerimassarusetin. Tarkempia ohjeita löytyy täältä. Kakku sopisi minusta hyvin myös hääkakuksi, joten siksi nuo kaksi kirjainta tuossa edessä demoamassa hääparin nimikirjaimia. 


ποινή

4 kommenttia:

  1. Ihana kakku! Tylsintä kakun teossa on odottaa kakkupohjan paistumista tai hyydykekakun hyytymistä. Lopputulos on kyllä odottamisen arvoinen!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3