Coca-cola Cup Cakes



Pidin jokin aika sitten coca-cola tarjoilut ja tein niihin mm. näitä minikuppikakkuja. Muffinssit on tehty tummasta sokerikakkupohjasta. Muffinssit kannattaa säilyttää suljetussa rasiassa, etteivät ne pääse kuivamaan. Kostutin muffinsseja hieman coca-colalla ja kuorrutin cola-kreemillä. Tein kreemin perus sokerikreemi ohjeella, mutta lisäsin sekaan hieman cola-tiivistettä. Maku tosin ei ollut kovin voimakas.


Päälle ripottelin nonparelleja.


Kommentit

  1. Hei, olen tehnyt aina muffinsseihin rahka-kerma kuorrutuksen( lisännyt jonkun maun), ja haluaisin kokeilla jotain erilaista. Onko tuo kreemi kamalan raskas maultaan? Millä muulla muffinssit voisi kuorruttaa?:)

    VastaaPoista
  2. Moi! =) Tuo voi-tomusokerikreemi on tosi raskas. Itse en yleensä sitä edes syö. Enkä oikein pidä mausta, ellei sekaan lisää suklaata. x) Mutta sillä tulee näteimmät ja kestävimmät pursotukset. Paras pursotus muffinssien päälle on mielestäni suklaa ganache. Sen voi tehdä niin, että vaahdottaa vispikermaa ja lisää sekaan sulaa suklaata. Tai sitten kiehauttaa suklaan ja kerman kattilassa ja vaahdottaa vasta seuraavana päivänä, kun se on jääkaappikylmää. Tarkempi ohje löytyy kategoriasta kuorrutteet. =)
    Jos ei halua suklaata, niin sveitsiläinen marenki on tosi ihana. Mutta sen reseptiä minulla ei vielä ole blogissa. On kyllä tulossa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia vastauksesta, täytynee kokeilla :) ja jään odottamaan ohjetta! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3