Maatilakakku



Tämä kakku meni 2v pojan syntymäpäiville. Toiveena oli maatilakakku ja päivänsankarin lempieläimiä mm. possu, lammas, ankka, pupu ja lehmä. Lisäksi hänen lempilelunsa on ruskea siili, joten pitihän se mahuttaa mukaan kakkuun. Lehmä nyt jäi tilateknisistä syistä pois.

Pohjana on 24cm suklaakakkupohja. Pohja on gluteeniton. Korvasin vain vehnäjauhot gluteenittomalla jauhoseoksella. Toimi erittäin hyvin. Täytteenä persikka- ja vadelmarahkat.
Kakku on kuorrutettu sokerikreemillä ja Satin Ice massalla. Värjäsin massan vihreäksi Wiltonin leaf green värillä ja suihkutin päälle vielä vihreää väriä airbrush koneella. Tarkemmin kakun päällystämisestä massalla voi lukea täältä.


Koristeet ovat sokeri- ja karkkimassaa. Lato on koottu samalla tavalla kuin eläkekakun mökki.
Eläinten muovaamisesta löytyy muutama vaihekuva täältä. Tosin ei kotieläinten.
 Lampi on tehty piping gelillä.


Lammas on aika symppis..


Possu ui suklaassa..


Poikamme sanoitti kolme vuotiaana uudestaan laulun "Piippolan vaari". Se meni näin:

 Piippolan vaarilla oli talo, hiiala hiiala heei.
Vaari se hoiteli pappojansa, hiiala hiiala heei.
Hattu siellä ja hattu täällä, 
siellä hattu, täällä hattu, joka puolella hattu.
Hiiala hiiala heei!


Onnea Akselille!

Kommentit

  1. Kyllä nämä sinun hienot koristeelliset massakakut ovat iloa silmille! ;)

    Leivoin muuten eilen sitä aidompaa Sacher-kakkua. Ja hyvin onnistui ja meni kyllä kaupaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka söpö kakku. Hauskat koristeet, varsinkin tuo possu. =)

    VastaaPoista
  3. Ihanat nuo maatilan elukat, jotka olet tehnyt :)

    VastaaPoista
  4. Todella suloinen kakku. :)

    VastaaPoista
  5. On niin hieno kakku,että yritän jäljitellä samanlaista.☺ Sellainen tuli vain mieleen,että muut koristeet voi varmasti tehdä hyvissä ajoin etukäteen,mutta kuinka paljon etukäteen olet tuon reunassa olevan aidan tehnyt? Mietin että jos se kuivaa kovaksi niin miten kakun leikkaaminen onnistuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) aidan tein muistaakseni edellisenä päivänä juhlista. Jääkaapissa se jähmettyy joka tapauksessa. Mut kakun leikkaaminen onnistuu kyllä ihan hyvin. Massakakkuja kannattaa leikata terävällä puukolla. Kakkulapiotakin voi toki käyttää.

      Poista
    2. Ok.Kiitos vinkistä!😊

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3