Fazerina juustokakku



Fazerina on yksi lempisuklaitani ja olenkin käyttänyt tätä ohjetta monesti täytekakkujen täytteenä. Täyte löytyy mm. tästä ocean theme kakusta. Täyte on niin hyvää, että ajattelin testata sitä myös ihan tavalliseen juustokakkuun.

  Ohjeella tulee yksi 15-18cm kakku. 24cm kakkuun kannattaa ohje tuplata.

Pohja:
140g fazerina keksejä
40g leivontamargariinia

Täyte:
2,5dl suklaakermaa
200g appelsiini tuorejuustoa
2 liivatelehteä
2rkl vettä

Täytteen voi tehdä myös tavallisesta kermasta ja suklaasta. 2,5dl kermaa + 150g suklaata. Lisäksi täytteen joukkoon voi lisätä appelsiininkuoriraastetta tai appelsiinimehua.



Koristeeksi murskasin fazerina kismet suklaata ja fazerina suklaata. Keskellä kakkua on candy melteistä tehty ihme härpäke. Tämäkin kakku meni ystäväni 30v synttäreille, kuten myös tämä paahdettu valkosuklaakakku.


Onnea Annalle! 

Kommentit

  1. Kaunis ja kuulostaa herkulliselta♥

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ja näyttää niiiiin hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Tämähän kuulostaa hyvältä! Tämäkin päätyy to do -listalle :D Fazerinat on hyviä, pätkikset myös :) ohje vaikuttaa ihanan helpolta ja nopealta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyl kokeilemaan! =) Jos on yhtään aikaa niin kannattaa ehkä tehdä kakku tavallisesta kermasta ja sulattaa sekaan maitosuklaata ;) Mut tosi hyvää se oli tuosta suklaakermasakin!

      Poista
  4. Mä r-a-k-a-s-t-a-n Fazerinaa, ihan lapsesta asti mun suosikki! :) Nyt tulikin mieleeni että siitä on jo pitkä aika kun olen viimeksi itse käyttänyt Fazerinaa leivonnassa, pitäisi ehdottomasti taas. Nam!

    PS. Ihan kamalaa että multa on vieläkin nuo keksit testaamatta O_o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt äkkiä maistamaan noita keksejä! ;) Fazerina on kyl niin hyvää pelkiltäänkin! Mut kivahan sitä on kokeilla aina kaikkea leivonnassakin =P

      Poista
  5. Oi näyttää niin herkulliselta. :D
    Pakko kokeilla joskus. :)

    VastaaPoista
  6. Haa, mäkin oon suunnitellut Fazerinajuustokakkua, se kun on yks munkin lempparisuklaista! ^^ Tästä nappaankin ehkä pari ideaa omaan versiooni, kunhan saan hyvän syyn tehdä sellaisen! ;)

    VastaaPoista
  7. Kiitos :) passaisko esim juhannuskakuksi ;)

    VastaaPoista
  8. Pitihän tätä kokeilla. Hyvää mutta jotenkin raskasta syötävää. Omaan makuuni kaipaisi jotain piristystä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3