perjantai 4. heinäkuuta 2014

Boob cakeKaverini pyysi minua tekemään kolmikymppisbileisiin samantyylisen tissikakun kuin tämä. Mutta tähän haluttiin viininpunaiset rintsikat.

Kakkupohja on 20x20cm sokerikakkupohja. Täytteenä on lime curd tahnaa ja tuorejuusto-kermamoussea. Kakku on kuorrutettu ihonvärisellä karkkimassalla. Massan alla on marenkikreemiä. Ihonväristä massaa saa, kun värjää valkoisen massan norsunluun-, persikan- ja ruskean sävyillä. Tissit on koottu puolikkaasta kääretorttupohjasta kahvikuppeihin.


Tissikakkuihin jää usein hieman "tyhjää tilaa" ja kysinkin saisiko kakkuun tulla jokin koru tai tatuointi. Tribal tatskan sain luvan tehdä.


Aloin ensin koristelemaan rintsikoita valkoisella massalla ja sokerikuorrutteella, mutta sitten tajusin, että ritsikat näyttivät ihan jouluisilta! Onneksi sain revittyä koristeet pois ja laitoin tilalle mustaa marsipaania ja Wiltonin sokerikuorrutetta. Tuli huomattavasti parempi.


3 kommenttia:

  1. hah ihana! Uskaltaiskohan joskus tehdä tälläisen jollekkin ;)

    VastaaPoista
  2. Toki. ;) moni pyytää tällaisen omalle miehelle :D

    VastaaPoista
  3. Täydellinen miehen nimipäiväksi. Menimme vielä kakuttelun jälkeen mieheni vanhemmille kyläilemään. Olet velho Kakkumonsteri!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3