maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hero-leivoksetMeidän poitsu tahtoi syntymäpäivilleen Räyhä Ralf kakun ja päätin sitten tehdä muitakin leivonnaisia samasta aiheesta. Nämä leivokset esittävät Hero-mitalia elokuvasta.

Nämä leivonnaiset ovat lemon bars, joita olen tehnyt aiemminkin ja ihastuin näihin täysin. Ensin meinasin leikata piiraasta tähtiä (Super Mario teemaan sopien), mutta poika alkoi kiljua, että ei tähtiä(?) Nämä hän kyllä mielellään kelpuutti, vaikka ei herkkuja paljon syökään.


Tuossa on ohjelman/pelin Hero-mitalli. 
 Jos joku ei elokuvaa tunne, niin voisin lyhykäisesti yrittää selittää sen ideaa. Elokuva muistuttaa jossain määri Monsterit Oy elokuvaa, jossa monstereilla oli oma maailmansa. Räyhä Ralf (Wreck-it Ralph) elokuvassa pelikoneiden hahmoilla on oma elämänsä, kun Litwak-niminen pelihalli suljetaan joka ilta. Elokuva on tosi huippu! Päähenkilö on luonnollisesti tuo Räyhä Ralf, joka on pahis pelissä "Fixari Felix Jr". Ralf romuttaa talon ja Felix taas korjaa sen (pelikoneen pelaaja ohjaa tätä Felixiä). Lopuksi Felix saa Hero-mitalin. Useassa elokuvan pelissä hyvis saa mitalin onnistuttuaan tehtävässä. Sitten Ralf tympääntyy olemaan pahis ja loikkaa toiseen peliin hakemaan itselleen Hero-mitalia. Homma ei suju kuitenkaan ihan suunnitelmien mukaan ja Ralf päätyy lopulta Sokerihuuma (Sugar Rush) karkkiautopeliin. Tuossa maailmassa kaikki on tehty herkuista. Synttäreille onkin aivan loistava tehdä teema tuosta Sugar Rush maailmasta, sillä ei ole hirveästi väliä mitä laittaa tarjolle, sillä kaikki sopii teemaan. Varsinkin erilaiset karkit, keksit ja muffinssit sopivat hyvin teemaan. Kantsii katsoa tuo leffa!


Leikkasin siis piiraasta ympyrämuotilla palasia ja kirjoitin pikeerillä hero.
Sitten suihkutin kultaista elintarvike sprayta päälle.


Äidin omalle sankarille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3