lauantai 22. marraskuuta 2014

Leivontafoorumin palkinto!Tulin leivontafoorumin lokakuun haastekisassa toiseksi halloweenpikkuleivilläni. Postipoika oli käynyt ovella paketin kanssa kuun alussa, mutta ilmeisesti unohtanut jättää lapun siitä postilaatikkoomme. Onnistuin kuitenkin löytämään paketin postista. Kiitokset vielä nami-hiirellekin avusta! Palkinto tuli DanSukkerilta.


Palkintona oli Elina Jyväksen kirjoittama kirja Eleanora von Smöörin resepteistä. Eleanora on kirjoittajan kehittelemä hahmo, ei oikea henkilö. Kirjasta löytyi paljon kauniita kuvia ja ylellisiä reseptejä ihan laidasta laitaan. Lisäksi sain paljon pieniä reseptivihkosia ja pari jääkaappimagneettia.
Eleanoran blogi muuten löytyy täältä.

Kiitokset vielä DanSukkerille ja Leivontafoorumille!
Tässä vielä vähän palautetta kekseistä. Täydet pisteet oli tullut aika monta kertaa.

° Upeasti keksitty!
° Juhlakeksejä. Perustaikinaa piti sekoittaa vielä esim. kaakaojauheen lisäämisen jälkeen paljonkin. Tuliko kekseistä silloin enää rapeita, vai muuttuivatko ne hieman kumimaisiksi?
° Nuo piñata keksit varsinkin tosi kekseliäitä. Ajankohtaan sopivia. Näissä on käytetty sekä aivoja, että aikaa.
° Kekseliäs karkkiruukku ihastutti samantein. Keksin erilainen muotoilu ja makumaailma kiinnitti huomion. 
°Vaniljatahnan käyttö taikinassa tuo rutkasti ihanaa vaniljanmakua, joten ovat taatusti todella herkullisiakin.
° Tosi hauska kurpitsapipari. Ja ihanalta kuulostava täyte luupipareissa.
° Ovatpa hauskat! Nuo piñata-keksit ovat superhauskat ja hyvin toteutetut! Oiva idea.
° Aivan huikeita keskintöjä, siis mudoiltaan. Mutta niin upea kuin toteutus olikin, se lähti ehkä hieman kauas haastetehtävästä. Taikinaa ei ilmeisesti varioitu lainkaan.

Kiitokset palautteesta! Minä tosiaan ymmärsin tehtävänannon niin, että itse taikinaa ei tarvinnut varioida. Tai lisäsinhän minä elintarvikeväriä osaan.. Mutta itse keksien tuli olla täysin erilaisia esim. täytteiden avulla. Taikinaan voisi kyllä varmasti lisätä 1-2rkl kaakaojauhetta ongelmitta. 
Mutta nooh, eipä tämä niin totista ole! Hauska oli olla mukana. 

1 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3