maanantai 5. tammikuuta 2015

Kakkumonsteri 4-vuottaKakkumonsteri blogi täyttää tänään 4-vuotta!
Tässä postauksessa vähän kuvakavalkadia vuoden 2014 kakuista. Viime vuonna tein noin 90 kakkua ja lisäksi paljon muita leivonnaisia. Yllä olevassa kuvassa muutamia otoksia.

Aloitin kakkujen leipomisen esikoisemme synnyttyä. Halusin tehdä pojallemme kauniin ristiäiskakkun. Etsin netistä kivoja koristeluideoita ja törmäsin samalla ihaniin kakkublogeihin. Kyseinen kakku löytyy muuten täältä. Aika säälittävä nykyisiin kakkuihin verrattuna... Mutta harjoittelu tekee mestarin. Alussa joka kolmas kakku meni pieleen, mutta en antanut periksi vaan jatkoin harjottelua. Ensimmäinen fantasiakakkuni löytyy täältä. Siitä olen yhä ylpeä.

Joka tapauksessa aloin leipomaan enemmän ja kohta kaveritkin alkoivat tilaamaan minulta kakkuja. Sitten alettiin kyselemään reseptejä leivonnaisiini ja päätin pistää pystyyn oman blogin, joka toimisi kaikille reseptikirjasena. Tietty muut kauniit kakkublogit innoittivat myös oman blogin perustamiseen. Valmiista kakusta on ihana saada kauniita kuvia ja laittaa blogiin aivan kuin valokuva-albumiin. Viime aikoina olen huomannut, että aivan tuntemattomat ihmisetkin tietävät blogini.


 Tässä muutama kakku kuva lisää. Muista leivonnaisista en tämmöistä tiivistelmää valitettavasti jaksanut tehdä.


Tässä viime vuoden ristiäiskakkuja.

 Matkan varrella on tullut kaikenlaisia pikku palkintoja ja tunnustuksia kakuistani. Tarkempia postauksia löytyy parhaiten täältä. Pyrin yhä jatkamaan kakkujen leipomista kaikista työkiireistä huolimatta.  On se vain niin mukavaa!

9 kommenttia:

 1. Onnea nelivuotiaalle :) Harjoitus on todella tehnyt mestarin!

  VastaaPoista
 2. Upeita kakkuja! Hieno määrä on niitä jo varmasti tuota tahtia kertynyt :) Onnittelut 4-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut 4-vuotiaalle blogille ja sen ahkeralle pitäjälle!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut minultakin 4-vuotiaalle! =)

  VastaaPoista
 5. Onnea! Todella hienoja kakkuja olet tehnyt, minulta tuollaiset eivät ikinä onnistuisi koska paitsi taitoa niin tuollaiset vaativat varmasti pitkää pinnaa.

  VastaaPoista
 6. Onnea!! ♥♥ Oot tehny ihan valtavasti upeita juttuja ja oot inspiroinu ihan valtavasti kokeilemaan kaikkea uutta! Kiitos siis sulle, että tommonen kun oot ♥

  VastaaPoista
 7. Onnittelut nelivuotiaalle! Olet todella taitava kakkujen tekijä :). Kiitos myös hyvistä ohjeista ja ohjekuvista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3