Proteiinipannukakut



Näinkin helppoa tällä kertaa kuin valmisjauheesta tehdyt pannukakut. Tykästyin tuohon proteiinipannukakkuseokseen. Ostin sitä alunperin itseä varten, mutta meidän lapset tykästyivät noihin kovasti. Proteiini on maidon herasta, joten se on täysin luonnonmukaista. Tässä muutama vinkki, miten pannukakkuja voi maustaa terveellisesti.

Sitruunapannukakut
1dl jauhetta
1dl maitoa
1rkl sitruunamehua

Sitruunamehun voi korvata myös esim. appelsiinimehulla tai limemehulla.

Vaniljapannukakut
1dl jauhetta
1dl maitoa
½tl vanilla bean paste tahnaa tai vaniljajauhetta (punnitse&säästä kaupasta)

Kardemummapannukakut
1dl jauhetta
1dl maitoa
½tl kardemummaa hienonnettuna

Mikäli haluaa herkutella, suosittelen kokeilemaan vaahterasiirappia. Tykästyin siihen kovasti. ;) Sopii erinomaisesti sitruunapannukakkujen kanssa yhteen. Toki pannukakuille voi ripotella tomusokeria tai nauttia ne vaikka kevyt vaniljajäätelön kanssa.

Terveellinen versio tulee kuitenkin lisäämällä päälle tuoreita marjoja tai hedelmiä. Kuntosalitreenin jälkeen voi pannukakuille lisätä myös hieman hunajaa. Varsinkin syketreenin jälkeen.
Makua pannukakuille saa myös kanelista.

Vegaaniversion saa, kun käyttää maidon tilalla kookosmaitoa tai mantelimaitoa.

Kommentit

  1. Oi! Ihanaa että on tämmönen ohje! Täytyykin vinkata äiskälle, että ostais tota jauhetta kun käy kaupassa ;) Terveellisempi aamupalapannari vaihtoehto (vaikka harvemmin tulee paistettua aamiaiselle :D ) ja miksei myös treenin jälkeen ja herkutteluun! Naaamm! Sit tekis kylkeen jätskiä skyrristä (vähän sekaan sokeria tai muuta makeutusta ja sit pakkaseen ja sekotus vajaan tunnin välein...), siitä tietty tulee vaan vähän jäätynyttä ei jätskijätskiä, mut vois olla aika hyvää pannarin kanssa! Makuvaihtoehtojakin on paljon :D

    VastaaPoista
  2. Pitääpä kokeilla tuota skyr jätskiä :) vois laittaa esim hunajaa sekaan. :) tai glukoosisiirappia

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3