tiistai 10. helmikuuta 2015

Monsteri High & Frozen CakeNaapurin tyttö täytti viime viikolla 7 vuotta ja toivoi minulta kakkua. Hänellä oli aika hurjat toiveet aluksi ja jouduinkin muiden kiireiden takia vähän yksinkertaistamaan kakkua. Alunperin suunnitelmassa oli vielä kolmaskin kerros, jossa olisi Sonic pelihahmoja. Päädyin kuitenkin Monster High ja Frozen kerroksiin. Onneksi pikku asiakkaani oli erittäin tyytyväinen kakkuun. Tyttö kävi koko viikon ajan päivittäin katsomassa/vahtimassa kakun edistymistä.

Alempi kakku on 24cm suklaakakkupohja. Täytteenä mansikkahilloa ja kermaa tytön toiveiden mukaisesti. Ylempi kakku on 18cm gluteeniton suklaakakkupohja, jossa on täytteenä mansikkahilloa ja suklaamoussea. Keliaakikoille tai vehnäallergikoille ei saisi kakkuja tälleen yhdistää, vaikka välissä onkin kerros sokerimassaa ja muovinen kakkualusta. Tein poikkeuksen tällä kertaa, kun juhlijoiden joukossa ei ollut keliaakikkoja, vaan perheen äiti noudattaa tällä hetkellä gluteenitonta ruokavaliota ja tämä passasi hänelle.


 Koristeena on Abbey Monster High ohjelmasta sekä Elsa Frozen elokuvasta. Tarkemmin hahmojen muovaamisesta voi lukea täältä. Taustalla vielä sulatettua ja värjättyä kondiittorin sokeria.

 
Onnea Ruusa!

1 kommenttia:

  1. Kivasti yhdistetty kaksi teemaa! Frozen-kakkuja on alkanut blogeissa näkyä, jospa jossain vaiheessa itsekin saisin kokeilla sellaisen tekoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3