torstai 7. toukokuuta 2015

Late Lammas kakkuTämä kakku meni kaverini pojan 2v synttäreille. Meilläkin ollaan kotona kovia Late Lammas faneja ja tätä kakkua olikin hirmu kiva tehdä. Pojat kelpuuttivat hahmotkin hyvin, vaikka lapset tuppaavat olemaan niin älyttömän tarkkoja tämmöisistä asioista.

Kakku on 24cm sokerikakkupohja.
Täytteenä hedelmämoussea ja lemon curd tahnaa.


Hedelmämousse

4dl kermaa
200g sitruunatuorejuustoa
n.1dl persikkasosetta (bonne)
n.½dl mangososetta (bonne)
6 liivatelehteä
tilkka vettä

Lisäksi pohjille levitetään lemon curd tahnaa.
Soseina voi käyttää myös vauvojen pilttiä.
Kakun täyttämisestä voi lukea tarkemmin täältä.


Kakku on kuorrutettu kermavaahdolla (2dl kermaa + 1rkl vaniljakreemijauhetta).


Päällä 750g vihreäksi värjättyä karkkimassaa.
Tarkemmin kakun kuorruttamisesta voi lukea täältä.


Late ja Vuhku.
Vinkkejä eläinhahmojen muovaamiseen voi katsoa esim. täältä.


Possu jekkuilee kiviaidan takana..


Onnea Miro!

3 kommenttia:

 1. Hieno kakku! Kuule, uskaltaisinkohan kysyä sulta apua ;) minun pitäisi tehdä kakku johon tulisi taitoluistin päälle. Mielellään vähän isompana ja 3d:nä ja jotenkin pystyyn. Olen tässä pähkäillyt että miten kokoan sen ja saan sen pysymään kasassa. Onko ihan outo idea lähteä liikenteeseen vauvatossujen sabluunalla ja ohjeella ja siitä yrittää muokata se luistin? Toivottavasti ymmärsit ideani :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) aina kehtaa kysyä. Voisit tietty tehdä koristeen yhdestä massapallosta. Tai sit riisimuromassasta. Kengän pystyssä pysyminen voi olla vähä hankalaa. Jos laittaisit kaksi pitkää grillitikkua koristeen sisään ja tökkäisit kiinni kakkuun :D

  VastaaPoista
 3. Heipä hei pitkästä aikaa! Tulin ilmoittamaan, että Canelia on vihdoin linjoilla jälleen, tai ex-Canelia oikeastaan: päätin aloittaa alusta uudessa osoitteessa ja vaihdoin samalla myös blogin nimen. On siis aika päivittää linkkilista! :)

  Ihan mahtava Late-kakku! Kelpaisi takuulla myös tänne, vaikka Ryhmä Hau onkin kovempi sana tällä hetkellä, nelivuotiaan mielestä siis. :) Täydellinen ilme tuolla possulla! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3