Viidakkokakku



Tämä kakku meni 1 vuotta täyttävän Niko pojan syntymäpäiville.
Pohjina on 26cm ja 18cm voikakkupohjat. Täytteenä vadelmamoussea ja valkosuklaamoussea.

Kakku on kuorrutettu sokerimassalla. Vaikka tämä kesä on ollut melko kylmä, törmää siltikin taas tähän kosteusongelmaan.. Massa meinaa sulaa kakun päältä heti kun sen ottaa lämpimään.. Joka kesä sama ongelma. Kakkua ei missään nimessä kannata käyttää kermavaahtoa kakun ja massan välissä eristeenä, sillä se ei toimi. Sokerikreemi tai marenkikreemi on parempi. Lisäksi kaulittava kuorrute on parempi kuin sokerimassa. Se on jämäkämpää eikä repeile niin helposti. Tarkemmin kakun kuorruttamisesta massalla ja kerroskakun kokoamisesta voi lukea täältä.


 Tässä vähän kakun eläimistöä.
Kakkuun pääsi leijona, seepra, kirahvi ja apina.



Onnea synttärisankarille!

Kommentit