sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Doctor runs some tests: Instant royal icing mix


 
Sain töistä kaikkea hyödyllistä tavaraa, kuten steriilit käsineet, maskeja, leikkaussalimyssyjä ym. Harmi kun leikkaussalikaapuja ei ollut.. Pitihän näistä sitten jotain kehitellä ja lupasinkin tehdä pieniä minisarjoja YouTubeen, joissa testaan mm. kaikenlaisia pikatuotteita, joita voi käyttää leivontaan.

Ensimmäisessä jaksossa, Doctor runs some tests, testeaan pikeerijauhetta, johon lisätään vain vesi. Minä käytin Squires Kitchenin Royal icing instant mixiä, jota ostin Kakkusankareiden sivuilta.
 
Minun käyttämä tuote painaa 500g ja siihen lisätään 75ml vettä, jolloin tulee melko suuri satsi pikeeriä. Tein aluksi niin, että mittasin 100g jauhetta ja 15ml vettä. Sillä määrällä kuorrutti alla olevan traktorin reunat punaisella. Samalla määrällä ruskeaa pikeeriä pursotti renkaat ja pikeeriä jäi vielä yli. Pienet miniruiskut ovat älyttömän käteviä tämmöisiin mittatarkoituksiin, kuten videosta näkyy.


Pikeeri oli kivan jämäkkää, ja helppo pursottaa. Itse tehty pikeeri tulee varmasti halvemmaksi, mutta jos harvakseltaan käyttää pikeeriä, on tämä loistava tuote. Pikeeri myös kuivui todella nopeaa. Traktorimuotit ostin muistaakseni HalpaHallista tai vastaavasta. Traktorin kokoamisohjekin on tulossa blogiin joulukuun aikana.


Tässäpä sarjan ensimmäinen video.
Video on tehty täysissä sielun ja ruumiin voimissa..

3 kommenttia:

  1. en oo muuten koskaan ajatellut et tommonen miniruiskuhan olis ihan maailman kätevin noin pieniin mittauksiin! *lamppu syttyi*

    VastaaPoista
  2. Joo niitä saa varmasti apteekeistakin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3