sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kahden aineksen nutellakakku



Hyvää äitienpäivää kaikille!

Jos ei vielä ole kerennyt leivonnaisia askartelemaan, niin tässä on meganopea resepti. Ohje pelastaa tilanteesta kuin tilanteesta ja sopii mielestäni mihin juhlaan vain. Kakku on myös gluteeniton.

4 kananmunaa
250g Nutellaa (pähkinä-suklaalevitettä)

Vaahdota kanamunia kulhossa noin 10min ajan kuohkeaksi vaahdoksi.
Lämmitä Nutellaa mikrossa 30 sekunnin ajan, kunnes se vähän pehmenee.
Lisää Nutella pienissä erissä munavaahtoon varovasti koko ajan sekoittaen.


Voitele 20cm irtopohjavuoan reunat rasvalla. Aseta pohjalle leivinpaperin palanen.
Kaada seos vuokaan ja paista 180 asteessa 30min ajan.
 
 Anna jäähtyä.


 Hunnuta päälle tomusokeria. 
Kakku on ihanaa vaniljakastikkeen tai vanlijajäätelön kera.


2 kommenttia:

  1. Oli tosi hyvää!Muutettiin reseptiä silleen että laitettiin päälle sulattettua suklaata ja amerikanpastilleja. Kakun sisälle laitettiin myös suklaapaloja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3