keskiviikko 31. elokuuta 2016

Vlog8Pientä vlogiakin tähän väliin. Ouluun rantautui kansainväliset markkinat elokuussa, joihin saapui myyjiä ympäri Eurooppaa myymään oman maan tuotteita. Oli kyllä näkemisen arvoinen. Osa kojuista olivat todella hurmaavia, kuten esim. yllä oleva Brittiläinen fudge koju. Myös saksalaisten kojut olivat hurmaavia. Kts. enemmän videolta.
 Hinnat olivat aika korkealla, mutta pitihän meidän testata mm. italialaista pizzaa ja unkarilaista rullapullaa. Ostin myös aitoa parmesaania.


Maistoin Prahassa tätä ihanaa kahvia, mutta tätä ei myydä Suomessa missään. 
Piti tilata sitten ulkomailta kofeiinitonta suodatinkahvia ja pikakahvia. Tämä on parasta kahvia ikinä! Kaupan päälle tuli noita hollantilaisia siirappikeksejä.Sain kesällä kukkia nimipäivälahjaksi. Vasemman puolimmainen kimppu on työkavereilta. Yllätyin kun jotkut vielä muistavat nimipäiviä! Kaikenlisäksi porukka kokoontui kahvihuoneeseen laulamaan minulle. =')


Onnellinen kimpun omistaja. 
Oikealla kuva kaverini varjokaronkasta.
 

 Likkojen lenkille lähdössä 80-luvun teemakuteissa.


Minulta kysellään välillä miten saa meikattua tuuheat ja pitkät ripset. Lisäksi minua nuorena pyydettiin aina laittamaan kavereiden hiukset, vaikka en mielestäni osannut hiuksia yhtään laittaa! Videolla näytän vinkkini meikkaamiseen ja hiusten kihartamiseen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3