maanantai 5. joulukuuta 2016

Luukku 5: Lahjaideoita (video)
Hyvä lahja on usein sellainen, jota ei itse arkena raski ostaa, mutta se tulee kuitenkin tarpeeseen. Monen nuoren kohdalla tämä tarkoittaa usein merkkituotteita tai astioita. Kannattaa miettiä enemmän mitä ihminen harrastaa kuin tekee työkseen. Itse en haluaisi joululahjaksi stetoskooppia..

Tein YouTubeen videon, jolla näytän DIY lahjaideoita. Lisäksi näytän miten leffaliput, lahjakortit ja rahalahjat voi paketoida nätisti ja omaperäisesti. Ei enää tylsiä rahakuoria!
 Joulublogin puolelta löytyy pitkä postaus lahjaideoista jokaiselle ikäpolvelle. Käy lukemassa kaikki ideat täältä! Joulukalenterissa on tulossa myös syötäviä lahjavinkkejä!

 Mikäli sinulla on ylimääräistä aikaa ja rahaa, niin mikset myös lahjoittaisi köyhemmille perheille ruokaa ja lahjoja. Esim. MLL ja Hope Ry:n kautta voi tehdä monenlaisia lahjoituksia. Jouluhan on antamisen iloa.


Tässä kuvassa on kauniita käpyjä. Kaikkein rakkain minulle on tuo edessä oleva pieni ja vaatimaton käpy, koska poikamme noukki sen koulun pihalta äidille lahjaksi. Hän oli nähnyt, miten kerään käpyjä askarteluprojekteja varten. Tuo pikkiriikkinen käpy menee hyllyyn koristeeksi ja muille ei ole niin väliksi. Se kaikkein rakkain lahja ei aina ole kallein, suurin tai kaunein. Se voi olla hyvinkin vaatimattoman näköinen.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3