keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Kakkumonsteri 6 vuotta! (video)


Kakkumonsteri blogi täyttää tänään 6 vuotta!
Lisäksi huomasin, että youtube kanavallani tuli 2000 tilaajan raja täyteen! 💕
Kiitos ihanat!


Blogistani löytyy jo yli tuhat reseptiä. Mitä vain perusohjetta netistä etsitkään, se todennäköisesti löytyy blogistani (esim. mokkapalat, porkkanapiirakka, suklaatäyte, sokerikakkupohja ym). 

Viime vuonna tuli tehtyä leivonnaisia laidasta laitaan. Monta täytekakkuakin mahtui kiireistä huolimatta mukaan. Lisäksi kehittelin lisää omia ohjeita ja terveysleivonnaisia. Joka vuosi on yleensä tullut testattua jotain uutta leivontatekniikkaa. Viime vuonna opettelin mm. uusia suklaankäsittely tyylejä kakkuja varten. Lisäksi aloin käyttämään enemmän peilikirkasta mirror glaze kuorrutetta. Suosituimpia YouTube videoitani olikin pullokakun, galaxikakun ja mirror glaze kuorrutteen ohjeet.

Tässä suosituimmat leivonnaiseni vuodelta 2016.


Huomasittehan, että blogin ylälaidassa on uusi välilehti/sivu! Sinne tallennan kuvia lukijoiden tekemistä kakuista! Minulle tulee mailiin paljon leivonta-aiheisia kysymyksiä ja pyydän usein lähettäjää lähettämään kuvan lopullisesta kakustaan. Muiden tekeleitä on kiva ihastella. Hauskinta on nähdä kakkuja, joihin on otettu mallia sivuiltani. Jos haluat kuvasi tuonne sivulle, niin lähetä se minulle mailina nimimerkin kanssa osoitteeseen kakkumonsteri1@gmail.com.


Tässä vielä suosikkileivonnaisiani videon muodossa.


2000 tilaajan kunniaksi lupasin tehdä jonkinlaisen spesiaalivideon. Päädyin esittelemään tämän minun kameravälineistöni. Lisäksi esittelen blogin ulkoasun ja näytän miten sieltä löytää etsimänsä. Esittelen myös foodlover yhteisön, johon bloginikin kuuluu. Enjoy!

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi <3