sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Intiaanikakku (video)Olen jo pitkään halunnut kokeilla intiaanikakkua ja meinasinkin tehdä jälleen uuden koristekakun vitriiniini. Onneksi kaverini kuitenkin pyysi minulta kakkua tyttärensä Pocahontas teemaisille synttäreille! Aito kakku on jotenkin aina kivempi tehdä. Nappasin koristelusta jälleen kerran videon youtube kanavalleni.


Alempi kakku on 20cm ja ylempi 15cm halkaisijaltaan. Täyteenä kakussa on vadelma- ja suklaamousset (tuplaa ohjeet). Molemmat kakut on kuorrutettu marenkikreemillä ja ruskeaksi värjätyllä sokerimassalla. Kakun kuorruttamisesta ja kerroskakun kokoamisesta löytyy tarkemmat ohjeet videoineen täältä. Kakun täyttämisestä ja täytteiden valmistuksesta löytyy tarkemmin täältä.

Kakun pintaa maalasin vielä ruskealla pastavärillä, jotta pinnasta tuli eläväisemmän näköinen. Pelkkä vaaleanruskea kakku oli aika ankeannäköinen. Koristeet on sokerimassaa.


Tiipii on tehty styrox kartion päälle. Tarkemmat koristeluohjeet löytyy videolta.


Näin netissä kuvan intiaanikakusta, jossa oli kauniita unisieppareita kakun laidoilla ym. mutta niiden värkkäämiseen olisi mennyt liian kauan aikaa. Koristekakkua varten ehkä jaksaisikin panostaa, koska kakun kanssa ei ole deadlinea eikä kakku joudu tuhottavaksi. Tykästyin kuitenkin tähänkin kakkuun kovasti.


Onnea päivänsankarille! 💝

2 kommenttia:

  1. Ompa nätti kakku! Osaisimpa itsekin tehdä näitä kaulintamassoilla päällystettäviä kakkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kokeile vaan rohkeasti, saatat yllättyä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3