lauantai 29. heinäkuuta 2017

Juustokakku suklaaspraylla



Sain työkavereiltani lahjakortin Confetti liikkeeseen. Olin niin iloinen, että meinasi tulla itku. Halasin jokaista työkaveriani onnesta soikeana. Lahjakortilla ostin tämän ihanan silikonivuoan. Vuoka on niin kaunis, ettei kakku juurikaan koristelua kaipaa. 

Juustokakku on raparperi-mansikkajuustokakku. Vuoka on noin 15cm halkaisijaltaan. Pohja kannattaa tehdä vasta viimeisenä keikauskakun tapaan. Video ohje tämäntyylisen kakun valmistuksesta ja suklaa sprayn käytöstä löytyy täältä

2,5dl kermaa
200g tuorejuustoa
2dl raparperihilloa
4 liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä


Suklaaspray löytyy juhlakauppa.fi leivontatarvikeliikkeestä.


Tein toisenkin kakun, jonka kuorrutin mirror glaze kuorrutteella. Kakku kannattaa kuorruttaa kolme kertaa, jotta pinnasta tulee tarpeeksi paksu. Minä pöljä menin heittämään päälle vielä neljännenkin kerroksen, mutta kuorrute oli kerennyt jo sen verran jähmettyä, että lopputulos oli ruma ja klimppinen. Yritin tuhota todistusaineiston kaikenlaisisilla karkeilla ja koristeilla, mutta kauniimpi kakku olisi ollut pelkällä tasaisella mirror glaze kuorrutteella..


Kiitos vielä ihanille työkavereilleni! 💋 💕

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3