torstai 24. elokuuta 2017

Jauheliha nachotTämä annos sai inspiraationsa Amarillon muchos nachos annoksesta, joka on yksi suosikeistani. Minulle tulee joskus tähän himo, mutta aina ei tarvitse lähteä ravintolaan asti, koska tämä on kohtalaisen helppo ja nopea loihtia kokoon itsekin. Guacamolen teen aina itse, sillä kaupan valmiit guacamolet maistuvat lähinnä vedelle. 

Juustonmakuiset tortillasipsit ovat suosikeitani, joten suosin yleensä niitä. Lisukkeeksi tein tacomaustettua jauhelihaa, mutta kanakin toimisi erittäin hyvin. 400g:aan jauhelihaa menee 1pss taco mausteseosta.

Guacamole

3 avocadoa
1 sipuli
1 mieto chili
limen mehua
1 tomaatti


Halkaiset avocadot ja poista kivet. Pilko tomaatti, sipuli ja chili. Nopein konsti on nakata kaikki ainekset tehosekoittimeeseen ja hienontaa täydellä teholla 1-2min. Tulee aivan täydellistä! Itse tehty guacamole on ihanaa.


Asettele tortillasipsejä lautaselle. Nostele päälle jauhelihaa. Ripottele päälle lisäksi guacamolea, cheddar dippiä ja salsaa. Mikäli haluaa extratulisuuttaa, voi päälle ripotella vielä jalapenorenkaita. Tämä sopii täydellisesti esim. viikonloppuruoaksi.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3