torstai 10. elokuuta 2017

MakumuistojaMTV3:lla pyörii keskiviikkoisin ohjelma Makumuistoja, jossa juontajat Kari Lumikero ja Jenni Kokander kiertävät Suomea keräten yhteen suomalaisten tärkeimmät makumuistot. 

Eräs heidän osallistujistaan, Aino 16v, kertoi että oli oppinut leipomaan mm. minun blogini ohjeiden ja videoiden avulla, mistä olin tietenkin sanoinkuvaamattoman ilahtunut! MTV3 pyysi minua mukaan ohjelmaan, mutta en millään päässyt Saloon päiväseltään, joten otimme skype yhteyden ja teimme ohjelmaa sen välityksellä. Tarkoituksena oli yllättää Aino ja leipoa yhdessä. 

Tämä jakso näytettiin MTV3:lla eilen, mutta se tulee vielä uusintana muutaman kerran. Lisäksi jakso on nähtävillä katsomossa.

Lähetin Ainolle pienen paketin, jossa oli mm. marenkikoriseita, itse tehdyt korvakorut ja koristekakku. Tästä otimme sitten mallia ja koristelimme kakkua yhdessä. Nappasin itsekin hieman videokuvaa päivästä ja sain luvan julkaista sen blogissani. Tässä minun makumuistojani päivästä.


Kiitokset MTV3:lle tästä ihanasta päivästä! 💗

4 kommenttia:

  1. Katsoin ohjelman ja olin niin iloinen Ainon puolesta. Hän on löytänyt hyvän harrastuksen, joka voi kantaa läpi elämän. Onnitteluni sinulle upeasta blogista ja huippuhienoista kakuistasi ja muista leivonnan tuotteistasi!

    VastaaPoista
  2. Aino esiintyi todella hyvin. Oli kiva tutustua häneen! Kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Katsoinkin eilen jo tämän sinun Youtube-kanavalta. Olet niin luonteva kameran edessä, että on oikein ilo katsoa sinun videoitasi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3