What I eat in a day osa7



Luulin, että tämä olisi ollut "Mitä syön päivässä" osa 5, mutta tämä olikin jo osa 7!
Yritän poimia näille videoille aina jotain uutta syötävää edellisiin videoihin verrattuna, ettei tule toistoa. 


Syön aamiaiseksi aina kaurapuuroa, mutta sitä on esiintynyt videoilla jo ihan tarpeeksi, joten päätinkin tehdä tämmöisen hulppean english breakfast aamupalan! Todella täyttävä eikä välttämättä mikään maailman terveellisin.. Mutta oli hyvää! Söin paistettua kananmunaa, nakkeja, paahtoleipää hillolla, salaattia ja muroja. Ähky..


Sushi on yksi minun ja vanhemman poikani lempiruoista! Sushi on parasta ravintolasta ostettuna, mutta ruokakaupoistakin saattaa saada ihan kohtalaisen hyvää sushia.


Tein pari taatelikakkua joululta ylijäämistä taateleista. Nämä molemmat päätyivät lopulta mieheni työpaikalle. Taatelikakku onnistuu parhaiten tuoreista taateleista, joista poistetaan kivi kotona. Koristelu on tehty valkosuklaalla.


Lihapulliin on miljoona eri ohjetta, mutta minä käytän usein tämän tyylistä.
Mittoja tosin harvemmin otan..

400g jauhelihaa
1 muna
1dl maitoa tai 200g maitorahkaa
2-4rkl jauhelihamaustetta
2rkl korppujauhoja tai 1 paahtoleipä
2rkl sipulirouhetta

225 astetta, 20min


Iltapalaksi laitoin esille paljon hedelmiä. Rakastan hedelmiä, mutta pidän kyllä salaatistakin. On päiviä, jolloin salaatti jää minulla vähemmälle, mutta hedelmiä syön joka päivä. Lisäksi syön marjoja päivittäin. En pidä salaatinkastikkeista tai voimakkaista salaateista.


Kommentit

  1. Ihastuttavia leivontaohjeita ! Mukavia videoita ! Tuli katsottua niin monta videoo putkeen et ihan huimaa ... siellä oli jossakin ohje helppoon lasagneen johon olit käyttänyt jotain juustoa maitokastikkeen sijaan .. mistähän löytäisin sen ohjeen ? yritin selailla mut en löytänyt sitä uudelleen. Olisi kiva jos olis jossain vinkki mistä etsiä ruokien ohjeet .. niin tekisi mieleni kokeilla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti =) <3 Blogista löytyy kyl kaikki ohjeet. Lasagne löytyy täältä: http://kakkumonsterinkakut.blogspot.com/2017/11/helppo-ja-nopea-lasagne-video.html. Se löytyy myös esim. googlettamalla "lasagne kakkumonsteri". YouTuben puolelta kuvauslaatikosta löytyy myös yleensä reseptit =)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3