tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post15928596524775001..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Aito Sacher-kakku Kakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-59764734228019423842014-01-24T18:10:08.059+02:002014-01-24T18:10:08.059+02:00Niinhän minä tuolla tekstissä mainitsinkin.Niinhän minä tuolla tekstissä mainitsinkin.Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-36936761281345102742014-01-24T12:26:33.276+02:002014-01-24T12:26:33.276+02:00Sacher kakut joiden reseptejä on kymmenittäin. Eiv...Sacher kakut joiden reseptejä on kymmenittäin. Eivät OLE Sacher kakkuja. Se Aito SACHER kakku resepti on kassa kaapissa. Oikea nimitys näille resepteille on Suklaa kakku sacherin tapaan. Saamanne resepti on mahdollisesti lähinnä alkuperäistä. Itsekin syönyt Wienin Hotel Sacherissa . SACHER kakkua.2002. Oli herkullista. Demellin Sacher oli myös hyvää. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-85131055581504529692013-02-22T13:29:17.057+02:002013-02-22T13:29:17.057+02:00Muistoja Sacher kakusta. Äidilläni oli tapana tehd...Muistoja Sacher kakusta. Äidilläni oli tapana tehdä sitä, kun olin lapsi. Resepti oli muistaakseni vuoden 1957 kotikokki(?) lehdestä. Kakku leivottiin vatkaamaalla voita, sokeria, sulatettua suklaaata ja keltuista. Sen jälkeen siihen sekoitettiin jauhot ja lopuksi valkuaisvaahto. Kuorrutus tehtiin keittämällä hiljaisella tulella sokerivettä, joka lirutettiin sulatetun suklaan ja pienen määrän voin sekaan. Jos sokerivettä keitettiin liian vähän tuli kuorrutuksesta liian juoksevaa. Jos taas liian pitkään kuorrutus jämähti liian kovaksi. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-44100871973229710792013-01-24T23:16:37.438+02:002013-01-24T23:16:37.438+02:00Kiitos <3 Ihana kuulla! =) Otanpa vaihekuvia en...Kiitos <3 Ihana kuulla! =) Otanpa vaihekuvia ensi kerralla kun teen tätä kakkua. Varmasti tulee tehtyä taas uudestaankin. ;) Ja muutenkin jatkossa koitan laittaa enemmän vaihekuvia eri kakkujen teosta. =)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-31987240140832253362013-01-24T22:06:34.263+02:002013-01-24T22:06:34.263+02:00olis kiva jos olis tekovaiheista kuvia ! :) hitsi ...olis kiva jos olis tekovaiheista kuvia ! :) hitsi tääl on kyllä ihan sikana kaikkea mieletöntä! yleensä en jaksa innostua ihmisten leivontablogeista kun on aika tylsiä ja ykstoikkosia mut tää se vasta on monipuolinen! aivan varmasti pidän osotteen muistissa!!Riina https://www.blogger.com/profile/14226038083602645837noreply@blogger.com