tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post1690223404238627470..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Kotitekoinen raakasuklaa Kakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-76976809769718909282015-08-22T08:29:44.305+03:002015-08-22T08:29:44.305+03:00Jos haluaa suklaaseen enemmän makua, kannattaa kaa...Jos haluaa suklaaseen enemmän makua, kannattaa kaakaonibsit paahtaa uunissa 15min ajan ja sitten vasta hienontaa. Mut tämä ei enää ole sit raakasuklaata.. <br />Kiva et teillä lapsetkin syö tätä :)<br />Muotithan on kiva synttäri- tai joululahjatoive ;)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-89590821669875348112015-08-21T23:19:35.981+03:002015-08-21T23:19:35.981+03:00Meilla uppoaa raakasuklaa niin isoihin kuin pienii...Meilla uppoaa raakasuklaa niin isoihin kuin pieniin. Ja olenpa joskus paattanyt, etta en ikina enaa syo muuta kuin raakasuklaata, itsetehtya, jotta ei tulisi ihan niin paljon kulutettua kyseista tuotetta... mutta turhan usein laiskuus vain voittaa ja tulee napattua kaupan valmista tummaa suklaata. Kuivatuilla hedelmilla ja pahkinoilla tulee ihan liian hyvaa herkkua. Pitaisi kai itsekin jo hankkia tuollaiset kunnolliset suklaamuotit. Kiva postaus! Mrs Bakernoreply@blogger.com