tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post1752696405768545785..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Vegaaninen juustokakkuKakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-87018251969987302602019-05-21T08:38:56.116+03:002019-05-21T08:38:56.116+03:00Hmm.. kyllä sen pitäisi kerätä hyytyä koska -20 pa...Hmm.. kyllä sen pitäisi kerätä hyytyä koska -20 pakastus on aika hidas prosessi. Pakastus ei liivatteen ja agarin kanssa ainakaan ole ongelma. Ne hyytyvät nopeaa, pakastus vain nopeuttaa prosessia. Vegegelissä on vähän agaria ja mm. johanneksenleipäpuujauhetta joka hyydyttää lusikoitavia mousseja mutta ei kakkuja. Käytän jatkossa agaria koska sillä koska sillä onnistuu aina ja sitä saa nykyisin myös peruskaupoista. Vegegelillä onnistuu joskus mut se on joka tapauksessa agaria tehottomampi tuote. Kaveri testasi kans vegegeliä ja kakut jäi löysäksi. Yks oli suklaajuustokakku. Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-35236134746358103502019-05-21T00:02:44.580+03:002019-05-21T00:02:44.580+03:00Näyttävät herkullisilta, ja kauniin värisiä. Jäin ...Näyttävät herkullisilta, ja kauniin värisiä. Jäin pohtimaan tuota pakastusta, kokeilitko ilman sitä? Nythän se hyydyke ei ees jäätymisen vuoksi päässyt syntymään. :oKaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.com