tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post396689850238705125..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Stabiloitu kermavaahto (video)Kakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-39176779998612123452019-08-13T11:23:32.035+03:002019-08-13T11:23:32.035+03:00Ruusut kannattaa tehdä kreemilläRuusut kannattaa tehdä kreemilläKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-28482995732009679702019-08-08T15:34:14.359+03:002019-08-08T15:34:14.359+03:00Heissan. Miten ihmeessä kermasta saa niin sileää j...Heissan. Miten ihmeessä kermasta saa niin sileää ja jämäkkää, että ruusujen kuorrutus onnistuu. Olen kokeillut jo vaikka mitä.en vaan saa onnistumaan yhtä ruusun näköisiä kun sinulla. Olis tarkotus tehdä "hieno" kermakakku 60-vuotis juhliini. Päätäkin särkee jo kun mikään ei onnistu. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14596076524057000368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-13897585073689932302019-07-15T22:31:55.145+03:002019-07-15T22:31:55.145+03:00Hei. Auttaisikohan jos lisäisi kerman joukkoon van...Hei. Auttaisikohan jos lisäisi kerman joukkoon vaniljaa tai muita makuaromeja. Tai sitten kokeilee sokerin tilalle jotain makeutusainettaKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-36354008132718661932019-07-12T16:36:47.672+03:002019-07-12T16:36:47.672+03:00Moro,
Ensiksi, kiitos hyvistä vinkeistä kerman ka...Moro,<br /><br />Ensiksi, kiitos hyvistä vinkeistä kerman kanssa pelaamiseen...<br /><br />Olen käyttänyt tuota vaniljakreemijauhetta kermavaahdon jäykistämiseen. Se on toiminut vaihtelevalla tavalla ja päätinkin siksi kokeilla suosittelemaasi liivatejauhetta. Liivate todella toimii huomattavasti paremmin kuin kreemijauhe. Minua askarruttanut kysymys onkin kermavaahdon maku...<br /><br />Ensimmäisessä kokeilussa käytin vispikermaa ja jäykistin kaksiosaisen kakun toisen puolen vaniljakreemijauheella ja toisen liivatteella. Kreemijauheella tehty vaahto maistui huomattavasti paremmalle kuin liivatteella tehty.<br /><br />Tein toisen testin kermavaahdolla siten, että käytin kermana kuohukermaa ja maustoin sen sokerilla ja vaniljasokerilla entiseen malliin (2dl kermaa, 1,5tl sokeria, 1tl vaniljasokeria, 1rkl vaniljakreemijauhetta), mutta jäykistin sen liivatteella (jossa oli lämmintä kermaa n. 0,5dl). Tässä epäilin, että kuinka sokeri vaahdon seassa reagoi liivatteeseen. Pelkäsin, että kermavaahto alkaa hikoilla tms. Maku oli pursottaessa hyvinkin makean kermainen (Tyttöni sanoisi: 5/5). Pursotin testin vuoksi muutaman kaapista löytämäni keksin ja laitoin ne yöksi jääkaappiin jäykistelemään...<br /><br />Huoleni kermavaahdon hikoilemisen puolesta oli turha. Kermavaahto ei alkanut hikoilla tms, vaikka se sisälsi kohtuullisesti sokeria sekä myös liivatetta. Jääkaapista seuraavana päivänä otettu leivos oli pitänyt muotonsa ja liivate hoiti tehtävänsä jäykistämisessä hienosti. Maku oli kuitenkin muuttunut huomattavasti paperisemmaksi. Kermainen makeus oli lähes tipotiessään ja tilalle oli tullut mauttomuutta.<br /><br />Kuinka tuosta kokonaisuudesta saisi tehtyä paremman makuisen kuitenkin siten, että liivatteen tuoma olomuoto säilyisi? Uskaltaako siihen painaa paljonkin reilummin sokeria tai jotain muuta maustetta? <br /><br />Olisi täydellistä, jos täysi lusikallinen muotonsa pitävää kermavaahtoa maistuisi ensiksi kunnolla hyvälle, ennenkuin se pullahtaa läskiksi kylkeen...Pasinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-88530868764890915702018-05-08T08:51:27.812+03:002018-05-08T08:51:27.812+03:00❤❤Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-6735463082208496242018-05-07T23:53:13.829+03:002018-05-07T23:53:13.829+03:00Hyviä vinkkejä! Kiitos. :) <3Hyviä vinkkejä! Kiitos. :) <3Kaurahttps://www.blogger.com/profile/03694083075475542548noreply@blogger.com