tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post6557424215632090633..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Paras vaahtokarkkimassa (MMF)Kakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-52647968316704874002013-08-12T16:45:12.074+03:002013-08-12T16:45:12.074+03:00Ruokaöljynkin pitäisi passata (esim rypsiöljy). Mu...Ruokaöljynkin pitäisi passata (esim rypsiöljy). Mutta määrästä en mene ihan takuuseen. Voi olla että vajaa puoli desiä riittää. Mikä tahansa rasva periaatteessa pitäisi passata. Esim. kauppojen laktoosittomat leivontamargariinit ovat aika samantyylisiä kuin crisco.Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-46539057806850545622013-08-12T15:43:16.444+03:002013-08-12T15:43:16.444+03:00Hei
voiko tuon criscon korvata jollain muulla rasv...Hei<br />voiko tuon criscon korvata jollain muulla rasvalla?phholopahttps://www.blogger.com/profile/15906265499985147955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-6974952361677908622012-12-29T19:20:08.125+02:002012-12-29T19:20:08.125+02:00Kiitos. Usein kun ei välttämättä ehdi leipoa kaikk...Kiitos. Usein kun ei välttämättä ehdi leipoa kaikkea kerralla niin tälläisen kuorrutteen voisi tehdä valmiiksi jääkaappiin odottelemaan.Marikahttps://www.blogger.com/profile/01132201115416194140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-49191876283915891432012-12-28T19:19:00.081+02:002012-12-28T19:19:00.081+02:00Säilyy parhaiten huoneenlämmössä. Ei kannata pakas...Säilyy parhaiten huoneenlämmössä. Ei kannata pakastaa, mutta jääkaappiin voi laittaa. Kelmuun käärittynä säilyy ainakin kaksi viikkoa. Pilalle tämä ei sinänsä mene, koska massa sisältää niin paljon sokeria. Kaulittavuus vain voi kärsiä. Itsellä kaikki eri massat tahtovat pyöriä kaapin pohjalla niin kauan, kunnes ne ovat kivikovia. x) Mutta tämä massa ei tosiaan mene helpolla koppuraksi.Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-54133035985529903452012-12-28T17:38:05.939+02:002012-12-28T17:38:05.939+02:00Miten kauan tämä säilyy ? Pitääkö pakastaa tms. jo...Miten kauan tämä säilyy ? Pitääkö pakastaa tms. jos haluaa säilyttää pidempään Marikahttps://www.blogger.com/profile/01132201115416194140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-39349007063906390082012-12-27T23:50:11.549+02:002012-12-27T23:50:11.549+02:00Kiva kuulla =)Kiva kuulla =)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-50897425784764471722012-12-27T22:59:11.457+02:002012-12-27T22:59:11.457+02:00Se on muuten totta, että kun tekee "tavallise...Se on muuten totta, että kun tekee "tavallisen" massan, niin se on purkkamainen ja kaulittaessa se meinaa aina palautua ennalleen. Täytyypä joskus kokeilla tuota sinun versiotasi :)Unelmaa leipomassahttps://www.blogger.com/profile/02680325435743713683noreply@blogger.com