tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post6695961299968594186..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Coca-cola Cup CakesKakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-2435744599507141632013-10-09T12:15:29.485+03:002013-10-09T12:15:29.485+03:00Kiitoksia vastauksesta, täytynee kokeilla :) ja jä...Kiitoksia vastauksesta, täytynee kokeilla :) ja jään odottamaan ohjetta! :) Siinahttps://www.blogger.com/profile/05335384036363260071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-55988392581537164742013-10-08T12:08:21.803+03:002013-10-08T12:08:21.803+03:00Moi! =) Tuo voi-tomusokerikreemi on tosi raskas. I...Moi! =) Tuo voi-tomusokerikreemi on tosi raskas. Itse en yleensä sitä edes syö. Enkä oikein pidä mausta, ellei sekaan lisää suklaata. x) Mutta sillä tulee näteimmät ja kestävimmät pursotukset. Paras pursotus muffinssien päälle on mielestäni suklaa ganache. Sen voi tehdä niin, että vaahdottaa vispikermaa ja lisää sekaan sulaa suklaata. Tai sitten kiehauttaa suklaan ja kerman kattilassa ja vaahdottaa vasta seuraavana päivänä, kun se on jääkaappikylmää. Tarkempi ohje löytyy kategoriasta kuorrutteet. =) <br />Jos ei halua suklaata, niin sveitsiläinen marenki on tosi ihana. Mutta sen reseptiä minulla ei vielä ole blogissa. On kyllä tulossa. ;)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-70941238148857657322013-10-08T11:39:34.000+03:002013-10-08T11:39:34.000+03:00Hei, olen tehnyt aina muffinsseihin rahka-kerma k...Hei, olen tehnyt aina muffinsseihin rahka-kerma kuorrutuksen( lisännyt jonkun maun), ja haluaisin kokeilla jotain erilaista. Onko tuo kreemi kamalan raskas maultaan? Millä muulla muffinssit voisi kuorruttaa?:) Siinahttps://www.blogger.com/profile/05335384036363260071noreply@blogger.com