tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post8780731664052318415..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Dark Chocolate Mud Cake (video)Kakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-48189056423308165372014-05-16T20:49:39.236+03:002014-05-16T20:49:39.236+03:00Kiva! Tulenpa vierailulle. =) Toki ohjeet saa kirj...Kiva! Tulenpa vierailulle. =) Toki ohjeet saa kirjoittaa omaan blogiin. Ne ovat vapaata riistaa. ;) Kiva kun linkitit alkuperäislähteenkin kuitenkin =))Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-60538234658130147612014-05-15T23:18:47.375+03:002014-05-15T23:18:47.375+03:00No nyt on kuvia ja paaaljon tekstiä! ;D Onhan sull...No nyt on kuvia ja paaaljon tekstiä! ;D Onhan sulle ok, että oon kirjottanut ohjeet myös omaan blogiini, kun oon viitannut sun blogiin ja linkannut sen omaani? :)<br />http://kaneliunelmia.blogspot.fi/2014/05/fazerina-kakku.htmlLissuhttps://www.blogger.com/profile/07019679969772597994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-10394674759646758612014-04-28T09:24:16.085+03:002014-04-28T09:24:16.085+03:00Joo, tuhti sen olla pitää ;) Kätevää, niin ei tarv...Joo, tuhti sen olla pitää ;) Kätevää, niin ei tarvitse tehdä niin isoa kakkua x) Oli varmasti hyvää! Laitahan kuvaa blogiin sit!Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-77592860342951532122014-04-28T00:58:57.374+03:002014-04-28T00:58:57.374+03:00Tuli kyllä erittäin tuhtia mutta myös hyvää! ;) Ja...Tuli kyllä erittäin tuhtia mutta myös hyvää! ;) Ja hyvin suklaista, mutta koskaan ei voi olla liikaa suklaata! ;)Lissuhttps://www.blogger.com/profile/07019679969772597994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-90592891938181960602014-04-26T20:25:43.990+03:002014-04-26T20:25:43.990+03:00Ooo, aika ihana suklaapommmi! ;) Eihän suklaata vo...Ooo, aika ihana suklaapommmi! ;) Eihän suklaata voi koskaan olla liikaa =D Jos tulee tosi makeaa, niin sit ottaa vain vähän pienemmän palan ;)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-37973653778320190092014-04-26T16:37:05.409+03:002014-04-26T16:37:05.409+03:00kappas, täällä onkin jo jollain ollut juuri sama a...kappas, täällä onkin jo jollain ollut juuri sama ajatus kuin mulla; Fazerinakakku tällä pohjalla! :D Sellaista ajattelin kokeilla tänään, toivottavasti ei tule liian makeaa kun laitan fazerinatäytteen ja kuorrutan suklaalla... Vaikka mun makuun ei kovin moni kakku ole liian makea!! ;DLissuhttps://www.blogger.com/profile/07019679969772597994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-37897081058628990372013-07-21T22:46:24.188+03:002013-07-21T22:46:24.188+03:00Ranskalaiset aina suosittelevat säilyttämään tämmö...Ranskalaiset aina suosittelevat säilyttämään tämmöiset supersuklaiset kakut huoneenlämmössä, sillä kylmä hieman ehkä miedontaa suklaanmakua. Mutta ganachella päällystetyn kakun kyllä mielummin pidän jääkaapissa. ;) Kyllä se täydellinen resepti vielä löytyy! :PKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-37715508041084075582013-07-21T22:13:25.209+03:002013-07-21T22:13:25.209+03:00En käärinyt kelmuun, se olis varmaan auttanut! Toh...En käärinyt kelmuun, se olis varmaan auttanut! Tohon meni niin paljon suklaatakin, ettei toisaalta oo mikään ihme että se kovettuu kylmässä. En oo testannut vielä, mut eiköhän se täydellinen vielä jostain löydy :p ja mikäs sen mukavampaa onkaan kuin sen etsiminen!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05060435913045537509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-27039863843220607752013-07-21T13:27:43.119+03:002013-07-21T13:27:43.119+03:00Moi! 20cm kakkua paistan yleensä vähä reilu tunnin...Moi! 20cm kakkua paistan yleensä vähä reilu tunnin. Muistithan laittaa kakun kelmuun ennen kuin laitoit sen jääkaappiin? Kakku pysyy mehevänä näin. Paljaaltaan se kovettuu. Tietty kakkua saa vähän mehevämmmäksi vielä kostuttamalla.. Oletko testannut noita muita suklaakakkupohjia, joita olen lisännyt blogiini? ;) Joskus täydellisen kakkupohjan etsintä vie vähän aikaa, jotta löytää täydellisen oman maun mukaisen. =PKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-28353315051119940562013-07-21T12:15:33.593+03:002013-07-21T12:15:33.593+03:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05060435913045537509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-34533338523058185032013-07-21T12:11:24.493+03:002013-07-21T12:11:24.493+03:00Heippa! Tein tätä eilen ja täytin kakun fazerina-t...Heippa! Tein tätä eilen ja täytin kakun fazerina-täytteellä. Mun makuun pohjasta tuli jotenkin liian kova ja tiivis, mahdoinko sitten paistaa liian kauan uunissa? Tein 20cm kakun ja paistoin sitä sen 1h 15min. Kehuja se sai paljon silti; taidan itse olla vaan liian vaativa kakkupohjien suhteen :D Haussa olisi sellainen mehevä ja kostea pohja. Tuo fazerina täyte oli hyvää. :) Kuvan kakusta näkee blogistani kunhan saan sen sinne päivitettyä.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05060435913045537509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-54562634617401851132013-03-27T09:14:25.530+02:002013-03-27T09:14:25.530+02:001dl sokeria on 90g, 1dl jauhoja on 60g. Noilla kun...1dl sokeria on 90g, 1dl jauhoja on 60g. Noilla kun muuttaa niin onnistuu =)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-8435663260570897622013-03-27T08:45:20.020+02:002013-03-27T08:45:20.020+02:00Hei! Vaikuttaa herkulliselta, mutta saako aineet ...Hei! Vaikuttaa herkulliselta, mutta saako aineet dl:na, grammamäärät ovat hankalia, kun ei ole vaakaa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17321127950730481072noreply@blogger.com