tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post99052703120199261..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Macaronit italialaisella marengillaKakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-67444990601591787732014-06-26T19:03:32.812+03:002014-06-26T19:03:32.812+03:00Se voi olla, minäpä kokeilen seuraavaksi 110asteis...Se voi olla, minäpä kokeilen seuraavaksi 110asteista siirappia. Kiitti vinkistä :)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-18615831736628098312014-06-26T17:35:15.669+03:002014-06-26T17:35:15.669+03:00Lemon curd macaroneihin tosi hyvin, kun se on niin...Lemon curd macaroneihin tosi hyvin, kun se on niin raikasta ja macaron taas makea. Mä tykkään tuosta italialaisesta ohjeessa. Taikina on kyllä hieman sitkeämpää laatua kuin ranskalaisella menetelmällä tehty, mutta ainakin mulla se on mennyt sopivan löysäksi ja pinta tasoittunut hyvin. Katsoin, niin tuo ohje on mittasuhteiltaan samanlainen kuin käyttämäni (löytyy esim. täältä http://suklaapossu.blogspot.fi/2014/05/lime-macaron-leivokset.html), mutta mä olen lämmittänyt sokeriliemen vain 110 asteiseksi. En tiedä, mutta tuli mieleen mahtaiskohan siinä olla syytä, että taikinasi pysyi jämäkkänä..? Suklaapossuhttps://www.blogger.com/profile/16255227360862452552noreply@blogger.com