Näissä konvehdeissa on uunissa paistettu juustokakkutäyte. Todella herkullinen eikä niin työläs valmistaa mitä voisi alkuun luulla.
65kpl
Juustokakkutäyte:
360g tuorejuustoa
ripaus suolaa
85g (1dl) sokeria
2,5dl vehnäjauhoja
1 muna
1 keltuainen
½tl vaniljajauhetta
2,5tl kermaa
Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja kaada paiston kestävään kulhoon.
Laita kulho vesihauteeseen ja uuniin 165 asteeseen 30-45min. Täytteen ei tarvitse olla ihan läpikypsä.
Anna täytteen jähmettyä ihan jääkaappikylämäksi ja kumoa se sitten kulhoon.
Vaahdota seosta sähkövatkaimella.
Vaahdota seosta sähkövatkaimella.
Täytteesta nostetaan pieniä nöttösiä leivinpaperille annetaan jähmettyä pakkasesa. Kohmeiset palat dipataan sulassa suklaassa. Suklaata saa varata 65:n konvehdin kuorruttamiseen noin 600g. Kuorrutus suklaan on oltava temperoitua. Temperointi ei kuitenkaan ole välttämätön, mikäli suklaan sulattaa oikein. Tarkemmat ohjeet videoineen täällä. Maalasin konvehtien pintaa vielä vähän kuparinvärisellä kimalteella.
Täytteen voi myös pursottaa konvehtien sisään.
Vinkki!
Voi nam, näyttävät kyllä niiin hyviltä! <3
VastaaPoistaT: Serkusten suklaaunelma blogi