tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post2002924368999302934..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: BarbapapakakkuKakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-30188023114289689402013-11-18T11:07:16.334+02:002013-11-18T11:07:16.334+02:00Kiitos =DKiitos =DKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-70674189271003245962013-11-17T20:51:07.335+02:002013-11-17T20:51:07.335+02:00Ihana kakku! Söpöjä otuksia! :)Ihana kakku! Söpöjä otuksia! :)Tita https://www.blogger.com/profile/16950923104723504633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-18362057425866581392013-11-16T20:32:58.727+02:002013-11-16T20:32:58.727+02:00Kiitos =)
Onpa hassua että rasva erottui noin kov...Kiitos =) <br />Onpa hassua että rasva erottui noin kovasti. Mitä kermaa käytit? Itse käytän yleensä flora vispiä ja tämä on aika kevyttä kermaksi, joten sillä on onnistuntu aina hyvin. En oikein varmaksi osaa sanoa mikä meni pieleen.. =/ Ei kun uutta yritystä vain ;)Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-86880248108240341992013-11-16T11:33:24.566+02:002013-11-16T11:33:24.566+02:00Kaunis!
Mulla olisi muuten kysymys/ongelma. Viimek...Kaunis!<br />Mulla olisi muuten kysymys/ongelma. Viimeksi kun tein suklaa ganachen, eli sulati suklaata ja kermaa, alkoi se rasva erottumaan. Mitäköhän tein väärin? Ei tullut kovin nätti suklaakakku, kun rasva jähmettyessään muuttui valkoiseksi. :/Anonymousnoreply@blogger.com