tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post6852339511274301647..comments2024-03-16T18:59:26.770+02:00Comments on Kakkumonsteri: Suklaa ganacheKakkumonsterihttp://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-86870417921125111372018-02-02T22:59:32.012+02:002018-02-02T22:59:32.012+02:00Kiitos =)
Kakku on mustikka-suklaa ja sen ohje löy...Kiitos =)<br />Kakku on mustikka-suklaa ja sen ohje löytyy täältä: http://kakkumonsterinkakut.blogspot.fi/2016/06/mustikka-suklaahaakakut.html<br />Tykkään käyttää fazerin suklaita ganacheen, kun ne on jotenkin kivan jämäköitä. Marabou esim. on jotenkin lötköä. Mut ehkä makunsa kullakin =D Candy meltsejä tulee myös käytettyä paljonKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-37875599082538934622018-02-02T09:25:14.863+02:002018-02-02T09:25:14.863+02:00Edit. tuohon edelliseen. Eli tarkoitin siis tuota ...Edit. tuohon edelliseen. Eli tarkoitin siis tuota blogin keskivaiheilla olevaa kakkua, jonka päällä on mm. mansikoita ja mustikoita :)<br />-SannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-35180892448232313002018-02-02T09:15:32.581+02:002018-02-02T09:15:32.581+02:00Sulla on ihana asenne ja mahtavia videoita! Laitat...Sulla on ihana asenne ja mahtavia videoita! Laitat sormet syyhyämään, että pitäisi leipoa :)<br />Mutta sitten asiaan. Eli millaisella ohjeella tuo ensimmäinen kakku on tehty? Eli mikä pohja, mitä välissä ja millä kuorrutettu? <br />Mikä tummasuklaa-merkki on mielestäsi parasta ganachen tekoon? :) <br />-SannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-14151786804971317722018-01-19T10:39:25.083+02:002018-01-19T10:39:25.083+02:00Joskus suklaissa on eroja. Mut tummalle suklaalle ...Joskus suklaissa on eroja. Mut tummalle suklaalle tuo suhde toimii yleensäKakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-17234612548886122682018-01-19T10:14:44.270+02:002018-01-19T10:14:44.270+02:002dl kermaa oli aika paljon 200g suklaata. Tuli aik...2dl kermaa oli aika paljon 200g suklaata. Tuli aika lirua eikä jähmettynyt vaikka oli jääkaapissa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-85306210277737784272017-01-17T19:39:21.207+02:002017-01-17T19:39:21.207+02:00Luulen et 150g riittää. Jos haluaa jämäkkää vaahto...Luulen et 150g riittää. Jos haluaa jämäkkää vaahtoa niin 200g. Suklaamerkeilläkin on eroja, koostumus voi vähän vaihdella. Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-22965902877761291022017-01-17T17:58:29.143+02:002017-01-17T17:58:29.143+02:00Paljonko valkosuklaata tarvitaan kahteen desiin ke...Paljonko valkosuklaata tarvitaan kahteen desiin kermaa jos tekee vaahdotettua ganachea?reblehttps://www.blogger.com/profile/03368719321029971590noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-83645327789616039412015-11-07T18:19:45.755+02:002015-11-07T18:19:45.755+02:00Voi harmi. Kuorrute imeytyy höttöiseen kakkuun hel...Voi harmi. Kuorrute imeytyy höttöiseen kakkuun helposti. Et ole ainut jolle on noin käynyt. Ganachen alle kannattaa levittää hilloa kakun päälle paksulti niin tällöin ganache ei imeydy kakkuun. Sama kinuskin kanssa. Kiitos kun hoksautit, lisään ton hillon levityksen tuonne tekstiin kun kerkeän.Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-57211648469245045032015-11-07T16:31:12.933+02:002015-11-07T16:31:12.933+02:00Koko seos imeytyi täytekakkuun...Koko seos imeytyi täytekakkuun...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-53164875283959335722014-12-22T20:16:59.970+02:002014-12-22T20:16:59.970+02:00Sit suklaa on todennäköisesti päässyt palamaan. Li...Sit suklaa on todennäköisesti päässyt palamaan. Lieden keskilämmön pitäisi riittää. Ei kannata tohottaa täysillä.Kakkumonsterihttps://www.blogger.com/profile/15215940745413831777noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3019963619190340371.post-1547012478203520802014-12-22T20:15:17.330+02:002014-12-22T20:15:17.330+02:00Mitä jos suklaa paakkuuntuu?Mitä jos suklaa paakkuuntuu?Anonymousnoreply@blogger.com