Tässä ohje ihanaan vegaaniseen täytekakkupohjaan. Ohje on peräisin Kamomillan konditoria blogista. Pohja kannattaa paistaa uunipellillä, jotta siitä tulee tasainen ja ilmava.
1 pellillinen tai 24cm kakku
2dl sokeria
3dl vissyä
2dl omenasosetta
6dl vehnäjauhoja
1rkl leivinjauhetta
½tl vaniljajauhetta
1/4tl suolaa
1,5dl rypsyöljyä (ei kylmäpuristettua)
Sekoita sokeri, öljy, suola, vanilja ja omenasose kulhossa. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja siivilöi 3dl jauhoista seokseen ja sekoita. Lisää vissy ja siivilöi loput jauhoista kulhoon. Sekoita tasaiseksit aikinaksi. Paista uunipellillä 175 asteessa 30min.
Kakun voi paistaa 24cm kakkuvuoassakin 50-60min, mutta kannattaa varautua siihen, että kakusta tulee tosi tiivis.
Sekoita sokeri, öljy, suola, vanilja ja omenasose kulhossa. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhojen joukkoon ja siivilöi 3dl jauhoista seokseen ja sekoita. Lisää vissy ja siivilöi loput jauhoista kulhoon. Sekoita tasaiseksit aikinaksi. Paista uunipellillä 175 asteessa 30min.
Kakun voi paistaa 24cm kakkuvuoassakin 50-60min, mutta kannattaa varautua siihen, että kakusta tulee tosi tiivis.
Mielenkiintoinen resepti! Täytyykin laittaa talteen, jos joskus tulee tällaiselle tarvista :)
VastaaPoistakiva kuulla =)
Poista