Koko Suomi leipoo kausi 9 kuvattiin kesällä 2023 ja olemme tavanneet ihanan porukkamme kanssa pariin otteeseen kisan jälkeen. Viime vuonna tapasimme keväällä ja varasin meille kierroksen Fazerin vierailukeskuksessa Vantaalla. Tästä löytyy kuvia Instagramin puolelta.
Tänä vuonna mukaan pääsi seitsemän kilpailijaa ja varasin meille hauskan suklaakurssin, jossa opimme temperoimaan suklaan täydellisesti. Sain todella paljon itsevarmuutta jatkoa ajatellen ja uskallan sanoa, että onnistun suklaan temperoinnissa jatkossa melko suurella todennäköisyydellä. 😃
Lisäksi kävimme suklaa- ja jäätelökarnevaaleilla Kaapelitehtaalla.
Oli ihana nähdä taas näitä upeita ihmisiä!

Suklaakurssi oli Annan suklaatehtaalla, joka sijaitsee Ullanlinnassa. Olen testannut suklaakovehteja Belgiaa ja Ranskaa myöden, mutta nämä Annan konvehdit olivat ehdottomasti parhaita tähän mennessä! Kannattaa ehdottomasti piipahtaa hänen puodissaan!
Tässä on mm. suolakinuski, lakritsi-mango, vadelma-valkosuklaa ja passionkonvehteja.
Kokosin itselle kattavan ohjeistuksen suklaan temperointiin, mutta kaikkia salaisuuksia en valitettavasti täällä blogin puolella voi jakaa. Tämä oli super hauskaa!
Suklaakurssille pääsi paikalle Heidi, Harriet, Hanna ja Memmu.
Alla olevalla videolla on pätkiä viime kevään tapaamisestamme.
Lisäksi sen alla on pätkä tämänvuotisesta tapaamisesta.
Kommentit
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi <3