Tämä kakku sai inspiraation Ferrero Rocher suklaakarkeista. Suunnittelin ohjeen täysin itse ja minusta tästä tuli tosi kiva! Kakku on ehkä enemmän aikuiseen makuun eikä se ole liian makea. Suosittelen ehdottomasti testaamaan!
18 cm vuoka
Pohja:
150 g keksejä
40 g voita
4 kpl Ferrero Dublo patukoita pohjan päälle
Hasselpähkinätäyte:
2 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
70 g hasselpähkinäjauhetta
2 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä
kokonaisia hasselpähkinötä kerroksen pinnalle
Nutellatäyte:
2 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
1 dl Nutellaa
3 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä
Koristeeksi pursottelin kermapursotuksia ja ripottelin niiden päälle nonparelleja.
Päälle asettelin vielä karkkeja.
Päälle asettelin vielä karkkeja.
Omalle väelle tehdyissä kakuissa minulla on tapana vähän oikea työvaiheita homman nopeuttamiseksi. Vaahdotin 4 dl kermaa kerralla ja lisäsin joukkoon 200 g tuorejuustoa. Sitten jaoin silmämääräisesti seoksen kahtia ilman vaakaa. Toiseen kulhoon lisäsin valkosuklaan sekä pähkinäjauheen ja toiseen nutellan. Silmämääräisessä arviossa on kuitenkin aina se vaara, ettei kerroksista tule saman korkuiset. Mutta minä itse asiassa pidän kakusta tämmöisenä!
Katso lisää videolta.
Katso lisää videolta.
Jopas näyttää hyvältä ! Tätä voisikin testata .
VastaaPoistaKannattaa testata! Tästä tuli tosi ihanaa =)
Poista