Ferrero Rocher juustokakku



Tämä kakku sai inspiraation Ferrero Rocher suklaakarkeista. Suunnittelin ohjeen täysin itse ja minusta tästä tuli tosi kiva! Kakku on ehkä enemmän aikuiseen makuun eikä se ole liian makea. Suosittelen ehdottomasti testaamaan!

18 cm vuoka

Pohja:
150 g keksejä
40 g voita
 4 kpl Ferrero Dublo patukoita pohjan päälle

Hasselpähkinätäyte:
2 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
100 g valkosuklaata
70 g hasselpähkinäjauhetta
2 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä 
kokonaisia hasselpähkinötä kerroksen pinnalle

Nutellatäyte:
2 dl kermaa
100 g tuorejuustoa
1 dl Nutellaa
3 liivatelehteä
½ dl kiehuvaa vettä



Koristeeksi pursottelin kermapursotuksia ja ripottelin niiden päälle nonparelleja.
Päälle asettelin vielä karkkeja.

Omalle väelle tehdyissä kakuissa minulla on tapana vähän oikea työvaiheita homman nopeuttamiseksi. Vaahdotin 4 dl kermaa kerralla ja lisäsin joukkoon 200 g tuorejuustoa. Sitten jaoin silmämääräisesti seoksen kahtia ilman vaakaa. Toiseen kulhoon lisäsin valkosuklaan sekä pähkinäjauheen ja toiseen nutellan. Silmämääräisessä arviossa on kuitenkin aina se vaara, ettei kerroksista tule saman korkuiset. Mutta minä itse asiassa pidän kakusta tämmöisenä!
Katso lisää videolta.




Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3