keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Haamukakku


Halloween 2010
Tämä on yksi ensimmäisiä kermakakkujani. Ilahduin miten hyvin tämä onnistui, vaikka paljon ei vielä ollut kokemusta leipomisesta.

 Kakkupohja (20cm):
5 munaa
1 3/4dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja 
1tl leivinjauhetta

175astetta, noin 45min.

Täytteenä kinuskiksi keitettyä kondensoitua maitoa sekä suklaajuustomousse: 200g vaniljatuorejuustoa, 2,5dl kermaa, 150g suklaata.

 Suklaakuorrutus:
130g maitosuklaata
3/4dl kermaa

Sulata suklaa. Lämmitä kerma kattilassa, mutta älä anna kiehua. Lisää joukkoon sula suklaa ja sekoita tasaiseksi. Kaada kuorrute kakun päälle ja anna hyytyä vähän aikaa jääkaapissa.

Haamut tehty sokerimassasta.


Leikkasin palan sokerimassaa ja leikasin myös haamulle silmät. Sitten annoin hökötyksen kuivua foliopallon päällä päivän ajan.

Haamuideaa voi soveltaa myös näihin cakepopseihin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3