torstai 20. joulukuuta 2012

Riisimurosuklaat



Nämä ovat todekka koukuttavia ja parhaita makeisia ikinä! Tein riisisuklaat vieraita varten, mutta ehdin itse tuhota kaikki ennen vieraiden tuloa.. Ongelmaahan tässä ei ole, sillä nyt voin tehdä lisää! Näitä tulee tehtyä eniten joulun aikaan.
 
4dl riisimuroja (tai coco popseja)
60g kookosrasvaa
1dl tomusokeria
½dl kaakaojauhetta
½tl vaniljasokeria
 
Sulata rasva kattilassa ja nosta kattila liedeltä. Sekoita joukkoon tomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Lisää lopuksi riisimurot. Sekoita tasaiseksi ja jaa vuokiin. Laita jääkaappiin jähmettymään tunniksi. Makeisia kannattaa säilyttää jääkaapissa.
 

 Tällä reseptillä tuli 12 minimuffinssivuokaa ja 8 keskikokoista.
 

Tätä reseptiä voisi käytää myös juustokakun pohjaan, kuten tässä mariannejuustokakussa
Tällä reseptillä tulee parempi ja helpommin leikattava pohja.

3 kommenttia:

  1. Tulipa tehtyä jouluksi niin itselle kuin lahjaksi =) kiitos ohjeesta (jossain itsellä piilossa myös :D )

    VastaaPoista
  2. teen itse näitä kavereille :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3